Мутація тролейбусу 6 маршруту.

Oct 13, 2013 01:56

Мова зараз піде про вкорочений варіант легендарного тролейбусного маршруту №18 що в прямому розумінні сполучає "Кільцеву Дорогу з серцем Києва". Траса його пролягає від площі Шевченка через Пріорку повз масив Мостицький, через Куренівку повз Татарку, через Лук'янівку та по вулиці Артема та по Старому Києву до Майдану Незалежності.


Вкорочений варіант доки існував, то був розрахований на підвезення пасажирів з площі Шевченка до станції метро "Лук'янівська". Одного прекрасного та чудового дня невдача спіткала цей маршрут. Через неможливість виконати оборот біля самої станції метро тролейбуси відправили розвертатись... на залізничний вокзал "Південний"!

Оцінимо цей маршрут


  • Маршрут відкриває доступ жителям Пріорки та Мінського масиву безпересадкову поїздку до Південного вокзалу
  • Маршрут сполучає автостанцію "Полісся" з північною частиною Солом'янки
  • ...інші переваги спробуйте визначити самостійно...

Звичайно, вулиці Фрунзе та Вишгородська потерпають від заторів. Від затору під Лук'янівкою страждає вулиця Мельникова. Нещодавня НС на Подільському узвозі нагадує і про несправні інженерні мережі. Напевно, лише вулиці Чорновола та Лукашевича позбавлені недоліків перевантаження. І ще - а де є сьогодні ті люди, що ним скористаються? А це ще не повний перелік недоліків...
І знову - у цьому записі схована ідея...

З.І. Цікаво, я вже всіх заінтригував цими ідеями, чи ще ні? А то мені самому вже трохи соромно, що у мною написаному більше малореального на даний момент.

удобство города, транспорт

Previous post Next post
Up