"Не пускати євродепутатів-українофобів до України "

Feb 28, 2010 22:48

По наводке http://varjag-2007.livejournal.com/1495489.html виа http://roman-sharp.livejournal.com/925629.html .

Украинские мемориальцы составили http://i029.radikal.ru/1002/21/023b667c2941.png почти бан-листы с націоанальной та партійной належністю;-))  "Не пускати євродепутатів-українофобів до України" .



26.02.10

Товариство Меморіал закликає Міністерство закордонних справ та Прикордонну службу не пускати на територію України тих євродепутатів, які втручаються у внутрішні справи України і є авторами недружньої резолюції, що засуджує надання Бандері звання Героя України, прийняту Європарламентом 25 лютого ц.р..

Більшість з авторів цієї резолюції - поляки. Закликаємо українську владу та громадськість не вірити у дружність Польщі, здійснити заходи у відповідь. Значна частина їх - представники лівих партій, які свідомо прирівнюють нацизм та визвольний рух українців проти окупантів.

"Русифікація в обмін на євроінтеграцію - це нова формула ставлення ЄС до України. Детальний аналіз авторів резолюції свідчить саме про це. Європа швидко зорієнтувалася у політичних змінах в Україні з приходом Януковича до влади. З однієї сторони вони бояться проросійської політики Януковича, а тому пропонують подавати заявку на вступ до ЄС, готуюсься до знайомства із ним у Брюселі. А з іншого розуміють, що проросійські гасла Януковича - його ідеологічна опора і тому дозволяють йому продовжити русифікацію України.

Рекція держави, політичних партій та громадськості щодо депутатів, які втручаються у внутрішні справи України, охолодить їхні недолугі рекомендації" - прокоментував політолог Ноєвий Юрій.

Список євродепутатів-українофобів, їх націоанальна та партійна належність:

Повний список осіб, що підписалися (громадяни Республіки Польща виділені напівжирним, щодо інших - навпроти прізвищ подано державу, яку вони представляють):

1. Лена Коларська-Бобінська - Громадянська платформа (прем'єр-міністра Д. Туска).

2. Павел Залевські - ПіС (президента Качинського).

3. Ельмар Брок - Німеччина, Хрестиянсько-демократична союз.

4. Міхаель Гахлер - Німеччина, Хрестиянсько-демократична союз.

5. Адріан Северін - Румунія, Соціал-демократична партія.

6. Марек Сівіц - Партія європейських соціалістів.

7. Крістіан Вігенін - Болгарія, Болгарська соціалістична партія.

8. Барбара Вейлер - Німеччина, Соціал-демократична партія.

9. Вілійя Блінкевічуте - Литва, Соціал-демократична партія.

10. Адіна Вьолеан - Румунія, Союз лібералів і демократів за Європу.

11. Ребека Гермс - Німеччина, партія Зелених.

12. Вернер Шульц - Німеччина, партія Зелених.

13. Адам Бєлан - ПіС.

14. Ришард Чарнецькі - ПіС.

15. Павел Роберт Коваль - ПіС, голова єврропейсько-української делегації на виборах 2010 р в Україні.

16. Ришард антоні Легутко - ПіС.

17. Томаш Пьотр Порєба - ПіС.

18. Конрад Шиманськи - ПіС.

19. Чарльз Теннок - Британія, Консерватинвна партія.

Аналіз національного та партійного складу цих депутатів свідчить:

1. Більшість депутатів представляють ті країни, які мають негативне ставлення до України з тих чи інших причин - Польща, Румунія, Німеччина.

2. Поляки, яких більшість з цього списку, належать до провладних партій, як Право та справедливість та Громадянська платформа. Навіть лівий Марек Сівец, який добре знає Україну, пішов у даному питання на союз із правими. Це означає, що вся Польща, незалежно від політичної належності, продовжує антиукраїнську лінію у європейських інститутах.

3. Майже всі непольські депутати - представники лівих партій. Ліві і в Україні, і в Європі, як бачимо є противниками національного відродження України після її окупації їхніми ідейними союзниками - комуністами з Росії.

4. Ця резолюція також показала, як швидко кооперуються праві-українофоби з Польщі зі своїми супротивниками ліваками-антинаціоналістами.
Доставил в этом "бан"-листе вот такой вывод:
"Майже всі непольські депутати - представники лівих партій. Ліві і в Україні, і в Європі, як бачимо є противниками національного відродження України після її окупації їхніми ідейними союзниками - комуністами з Росі".
Возможно, мемориальцы Болгаров имели в виду -уж не знаю. Однако иные партии не левые, а социал-демократические. Упорядочить же социал-демократов с левыми партиями могут токма несоффки и прочие свидомнутные

bandera-bewegung, ukraine, свидомиты

Previous post Next post
Up