Рукоділля жовтня

Nov 05, 2015 11:03







Цього місяця я завершила роботу над процесом діменшенс #03376 Going home for the holidays (Додому на свята). Бекстіч я вишивала одразу в процесі, це варіант і вихід, так що після закінчення мені не довелося корпіти над беком і змушувати себе цим зайнятися. А так в процесі я ненапряжно і потрохи його робила, так що запам'ятаю це на майбутнє. Вишивала на канві аїда 14, на тон темніше, ніж треба, бо тої, що в наборі, я не знайшла. Вишивала не по набору, але і не підбором. Частина ниток у мене була, а частину я поклянчила в діменшенз, і вони мені прислали, за що їм велике спасибі. Я давно її хотіла, довго шукала схему, потім хтось з крестік-ру прислав мені розкладку по кольорах, скільки пасм кожного кольору треба. Потім я довго шукала канву, і довго чекала ниточки. Вишивала з кінця липня до середини жовтня. По днях це вийшло щось близько 60, я записувала дні, коли вишивала. Вже здала в багетку. Вибрала дуже гарну раму, але вона велика і габаритна, так що не знаю, де зберігати її в неноворічний період, але будемо щось думати. Вперше для себе замовила всі деталі, а збирати буду вдома і натягувати сама. Вперше натягувала канву не так, як завжди, а ніби навиворіт, щоби вона всередині рамки, де я вишиваю, була в глибині, а не зверху. Так, якщо перекручувати канву, не брудняться краї на лиці. І дуже допоміг органайзер, робота не гальмувалася ні на секунду, на зміну нитки зовсім не відволікалася. Відрізала, втикнула, взяла наступну і вперед.













І трохи деталей






Розібралася з пейзажем і побачила, що в моєму плані на рік залишилися тільки коти від дизайн воркс. Я мурижу їх вже років три-чотири. Там погані нитки і сліпа схема. Тому я вирішила діяти рішуче. Нитки викинула і взяла анкор, добре, що там нескладно підібрати: три жовтих, три червоних, зелених, два синіх і коричневих, блакитний, рожевий, білий і чорний. Потім згадала, що люди якось перенабирають схеми з подложкою. Відсканувала схему, поковирялася в РМ і перенабрала таки схему не за тиждень, а за годину і взялася до роботи. Так справа пішла веселіше. Тож в жовтні встигла вишити півтора кота, а зараз маю половину передостаннього (але про це вже в рукоділлях листопада). А також дошила хатку мілл хілл, яку вишивала ще в поїздці в Одесу, але так і не осилила.





І ось фото готових оформлених грибочків, які я нарешті подарувала.




Покупки місяця

На виставці купила маркер і 8 листочків білого фетру закривати задники іграшок. А також за другим заходом на виставку ми з Андрієм купили парні заготовки для вишиванок. Це не мають бути класичні вироби, але мене цілком влаштовує класична річ з вишивкою. Вишивати буду хрестиком, а не бісером. Пошити пообіцяла моя одногрупниця Таня Казачинська. Моя вишиванка буде така як на картинці, тільки молочного кольору і лляна. Чоловічої на картинці не знайшла.





Не знаю, чи будуть якісь ще покупки до кінця року. Мені захотілося ще один набір з голд колекшен діменшенз - синички в бузку, але я недавно провела ревізію в коробці з наборами і виявила, що там вже немає місця для нових наборів. Так що може коли щось відшию з неї, то буде новий набір. Оскільки план на рік я майже виконала (дошию кота і буде все), то далі буду вишивати вишиванки і новорічні мілл хілли. Ще планую вишити новорічний вінок, схему для якого я купила на 123стіч, але там не вистачає деяких номерів дмс, як куплю, так і буду думати про початок.

готові, хороші речі, оформлені, вишивка

Previous post Next post
Up