Серіали, які заборонять через пропаганду гомосексуалізму

Oct 05, 2012 17:31

Феєричний закон №8711 “про заборону пропаганди гомосексуалізму”, у разі його прийняття у другому читанні, має великий “потенціал”. Він може створити чимало цікавих прецедентів - і ще більше кримінальних справ - в наші чудовій державі. Зокрема, за розповсюдження американських телесеріалів. Скажімо, передав флешкою на лептоп другові витвір буржуазної кінопродукції з гомосексуальними натяками - і от тобі вже світить до п'яти років ув'язнення.

Ми склали перелік популярних забугорних телесеріалів, з якими нам доведеться розпрощатися. Інакше “виграємо” незабутню подорож до виправної установи.

1. “Американська сімейка” (Modern Family)

Жах! Гомосексуалізм на гомосексуалізмі і гомосексуалізмом поганяє. Сюжет обертається навколо великої сім'ї Джея Прітчетта, до складу якої входять також сім’ї його сина і доньки. З донькою, Клер, все добре. Проте Мітчелл Прітчетт (син) є гомосексуалістом і живе у шлюбі з Камероном Такером. Одностатевій сім'ї було мало просто насолоджуватися життям у парі. Нетрадиційне подружжя ще й вдочерило дівчинку, і має наміри взяти до себе ще одну дитину. Люта пропаганда гомосексуальних стосунків.


читати далі, які ще 9 серіалів заборонять згідно із цим законом

ідіоти, пропаганда, ржунимагу, Україна, гомосексуалізм

Previous post Next post
Up