Şəkərbura. 1 kq un 400 qr yağ 200 qr xama 20 % 2 yum sarisi 5 qr yas maya 2,3 c/q/seker Süd aparan qədər Bir çimdik duz 0.5 c.q. vanil
İç 500 qr fındıq 400 qr pesok,hil 1 cq 2 dənə mixək Vanil Xəmir yoğrulur.30 dəq sonra düzəltmək olar. Naxış vurmadan əvvəl iynə ilə deşmək lazım. 150 dər bisir Naxış vurmadan əvvəl iynə ilə deşmək lazım.
Kurabiyə.Cox dadlı,ağızda dagılan bir kurabiyə. 1 yumurta 80 qr nişasta 1 st az şəkər kirşanı 125 qr yağ 0.5 st duru yag Qabartma Vanil Un apardığı qədər.Təxmini 350 qr.Ələ yapışmayan,amma yumşaq xəmir yoğrulur. 180 der bişir.
2 kq un 2 x.q.xama 120 qr yag 0.75 st duru yag 50 qr yas maya 3 c.q. duz 1 c.q pesok Zəfəran Su süd qarışigi. İç Yağ,un Ədviyyatlar Duz İstiot. Üzərinə kənd yumurtası və zəfəran. Yağlamaq üçün 2 kq yağ.