Jun 12, 2010 16:11
Tatler sais:
When London was snow- and ice-bound over the long winter and no one wanted to play, Zuma was heaving - a libe at the coat check, three deeo at te bar. This Asian restaurant is party central: the tallest cocktails, the leggiest greeters, the coolest music. Food is delicious - lobster miso, the freshest maki rolls, tuna tataki, fabulous surf and turf from the robata grill - and the room, now under the expert guidance of former Tatler award-winner Gillaume Gipa, has never been buzzier or more fun.
Вика говроит:
Была там два года назад, так что может что и изменилось. Не заметила вкусной еды из-за ужасного сервиса итальянских (? или просто наглых) официантов, некомфортной атмосферы. У бара стоят длинноногие барышни, и что более интересно, загорелые итальянские (? или просто метросексуалы) мужчины. Но согласна, что это вполне себе веселенький вариант для начала вечера с последующим визитом клубов. Может быть стоило просто ограничиться баром?
top tables,
££££,
sw7