La Petite Maison

Jul 03, 2010 21:25

Tatler sais:

Nicoise street food is the schtick at Avery Vilage's hottest resto, where the menue announces we are "tous celebres ici". LPM is crowded and very noisy, with some of the worst acoustics going, but that's just the way the regulars like it. We love the beetroot salad, the warm prawns in olive oil and the spectacular roast chicken. And the creme brulee is the best in London. (One celebre, who must be nameless, adores it so much she had it sent round when she was confined to bed.) The only caveat: no bar for waiting can mean having to stand in the street if your table's not ready.

Вика говорит:

Место, где я чувствую Францию в лучшем ее ресторанном проявлении - официанты не в пример французским достаточно расторопны и не так надменны. Шум, о котором говорит Татлер как раз и создает ту неповторимую атмосферу внутр, а отличная карта розовых вин создает атмосферу Юга Франции, если Вам посчастливилось получить столик на террасе летом. Еда отличная, больше и не стоит наверно говорить.
Из минусов: надо заказывать заранее, рано заканчиваются обеду - последний сервис в 2.45, а так хочется подольше насладиться этим кусочком Франции в центре Лондона...

top tables, £££, w1

Previous post Next post
Up