бути чесною

Nov 20, 2014 21:34

давай я буду чесною з собою, з кожною своєю дією, з власними клітинами мозку, рук та ніг.

буду спокійною і тихою, але дикою кішкою всередині.

досить часто я дивлюсь на власне життя і мене переймають думки про правельність моїх рішень, що я дуже швидко розчарувалась у діяльності в яку так довго вірила. що злилась і мої думки стали такими депресивними, бо не отримала бажаний результат миттєво, що поїхала в Азію з кінцями, але так і розпрощалась з світом моди навічно.

я часто думаю про свій шлях, але мене він рідко обурює. просто роздуми вони конче необхідні, вони створюуть в у мені потенціал дій і рухів, інколи слабких, але таких дієвих.

сьогодні вперше стало боляче в спині і я подумала про тебе моє маля. щоб тобі це не створило жодного дискомфорту і щоб моє тіло було надійним для тебе будиночком. тому я навіть відмовилась від плаванням, щоб ти не замерз або не перевтомився, хоча я знаю, ти вже любиш гойдатись на хвилях разом зі мною.

люблю свої різні настрої, люблю інколи навіть позлитись, але добре знаю, що не варто, що світ прекрасно буде себе почувати, коли я тиха та врівноважена, аніж агресивна та дика.

до побачення ще один день, мене чекає приємний роман і можливо розмова з батьками, а далі міцний та глибокий сон із шаленими снами і казковими пригодами.

щаслива жити на прекрасній Планеті.
Previous post Next post
Up