(no subject)

Sep 16, 2022 17:58

public, toltecianity
page № 6
==========

==========
2023-01-18, ср., 12:21
----------
§ думка про Перехід що стане тобі впригоді: «я не вмру, я перейду(цю автостраду), є ті що переведуть»

==========
2023-01-18, чт., 14:57----------
Великий Дух Творець Орел Окюдярмєтлвеніняре дбає про Людину Знання, про Піонера, хоч монада Піонера це лиш матеріальчик над яким Дух (був) завжди радий потрудитися, але Мєскаліто перевіряє впевненість відношення Піонерів до Неба, їхню вірність, і якщо Піонер хоче лиш взяти в супруги Віру, Надію і Любаву то йому прийдеться ходити на субботники попрацювати над собою і тоді можливо Людина Знання отримає другий рівень Піонерського Значка - не тільки зірочку жовтеняти а ще й на додаток значок комсомольського рівня Піонерів Зннаня. Великий Дух Творець Ведмідь Чінгачгук Ландау Алакалєука не хоче щоб непевні Піонери навчалися в Нього але якщо людина кидає тенсєгріті і тємотіровки то така людина отримає все від Духа - і святих які будуть людину оспівувати і навіть 700-800 років доживання і президентів які будуть святити народ своїх земель у віру і будівельників що побудують статуї Піонерам і навіть діджейок, барменів, танцюристок і путан для гарних дискачів і движух. а Великий Дух Творець Ведмідь Чінгачгук Ландау Алакалєука скаже Собі: «ну.. то ще малючок, Я здійснив Йому Його малючу мрію, хай танцює вдоволь скільки хоче па жизнє..», але в Великого Духа Творця Ведмідя Чінгачгука Ландау Алакалєуки є не тільки такий план для Людей Знання..

==========
2023-01-30, пн., 11:32
----------
§ є нематеріальні «гниди» де в кого з людей у голові, цих «гнид» багато видів, є серед «гнид» хороші види, є погані, і ці гниди дуже любить Дух Риба Колючка і він пробує з’їсти їх з голови людини. Охоронці Потустороннього Світу намагаються оборонити людину, якщо Духи Риби Колючки відігнані Охоронцями то гниди не отримують того що є в каламутній зеленій цвілій воді в якій Духи Риби Колючки живуть, а якщо не відігнані i після «піршеств» Риб Колючок залишаються пагані нематеріальні «гниди» ще в голові, то вилупляються маленькі нематеріальні паганi блохи що гризуть людину і матеріал Потустороннього Світу, з точки гризення починає йти діалог бо блоха говорить весь час, також «блоху» з твоїм Духом-тотемом ви можете навчити перестрибувати в інших людей, звірів і навіть в мертвяків, інший кінець нитей осознання які йдуть до твого Предмету Сили причеплений до точки гризення «блохи», і ниті осознання робить блоха, ниті відповідальні за кокон сприйняття, якщо не буде нитей кокона що утримують сприйняття то клецафруаль зникне. коли Людина Знання не тємотірує то «блоха» літає високо в небі, коли ти розвиваєш тональ, внутрішнє безмов’я, то сприйняття росте, довжина нитей осознання збільшується. в «блохи» монади немає, це не зовсім істота. старі індіанці переповідали що в древні прадавні часи були Піонери що з своїми тотемними Духами вбили блох.
§ Дух Mєскаліто подвійний, кудись стремиться(мультиплікує, стопориться, воскресає, помирає, збільшується, зменшується, з’являється, щезає)? і так і ні, але це Дух Мєскаліто, а не Нагваль Еммануеліо.
§ чи повинен ти займатися тим що називається «відмова від паганих речей» яка є при взятті на себе монашеських обітниць? ні. перетворення у аскета-отказника саме по собі не сприяє просуванню в тємотіровках. ти можеш трахатися, курити гаш і пити текілу і це не вб’є тебе, та якщо ти будеш трахатися і курити гаш 90% часу свого життя на Тропі Знання то це вб’є тебе, так само як і вб’є тебе допомога своєму бенефактору якщо ти будеш присвячувати допомозі наставнику 90% свого часу на Тропі Знання. допомога своєму бенефактору це така ж сама річ виникша і привнесена до нас щоб поневолити Людину Знання як і текіла з трахом. тільки Сила Наміру що буде повертати тебе в тємотіровку може спасти Піонера. коли свідомість очищається то всередині з’являється Добро і якщо ти хочеш трахатися прикладаючи до цього трохи сили волі то ти вільний робити це, силу волі треба буде прикладати тому що Добро всередині більше за задоволення від траху, але дивись, Піонер, такою тропою дуже легко згубити Силу Наміру досягти Вопереливчаття і перетворитися у сухий листок що летить за вітром в омут Духа Діаблєро Сома.

==========
2023-02-06, пн., 11:26
----------
§ коли ти бачиш іншу людину, то це не людина в тебе в уяві а думка про людину в уяві, та й ти сам це не ти а думка про самого себе, думка що є в тебе в уяві.
§ ціль Людини Знання це якраз стати подвійним. коли Предмет Сили щезає то він перетворюється у людину і з однієї людини що є в тебе в уяві стає дві людини, з точки зборки, з однієї блохи стає дві точки зборки, дві блохи, з одного Духа або Духілії стає два і Піонер починаючи бачити зразу Духа і Духілію одночасно стає Нагвалем.

==========
2023-03-01, ср., 16:22
----------
і чому красти толтекіанські магічні речі що мають зберігатися у монастирях Толтекіанства ниспослані Окюдярмєтлвеніняре через Нагваля Еммануеліо появлення яких у нашому клецафруалі почалося приблизно ще з 2014-2015 а може й трохи раніше і поміщати їх у музеї християнства? також Дари Орла це релігійна реліквія і мають бути заборонені для вивчення науковцями.
( https://www.usatoday.com/picture-gallery/news/world/2022/03/10/hidden-treasure-shipwrecks-artifacts/9449618002/ )
( https://www.usatoday.com/story/news/nation/2022/12/07/mysterious-object-florida-beach-1800-s-shipwreck/10851720002/ )
( https://www.bbc.com/future/article/20230222-the-strange-items-washing-up-on-beaches )
я не знаю як на рахунок наукового вивчення, але там ще є ниспослані і створені Орлом а не людьми кораблі на орбіті, так само як евееми-роботи що були в петербурзі на початку 2021, може якось дуже обережно їх можна намагатися досліджувати, якщо це вдастсься то ще щось відкриємо добре для людей у науці. так само як і звірі - ниспослані Орлом, але звірів і реліквії-кораблі не треба досліджувати.
( https://www.youtube.com/shorts/fO8ituO0EMw )

==========
2023-03-02, чт., 10:23
----------
§ кпф(корпускула плоті фундаментальна), цей мізерний відсоток днк, з якого розвилася, збудувалася сама по собі людина - однаковий для всіх людей, вся молекула днк так, відмінна від людини до людини, якщо з кпф збудувався не повністю досконалий організм то получається слабка людина, причина утворення неправильного організму і подальшої невдачі в тємотіровках це відсутність Правильного Знання навіть у тому ж Ікстлані, основного Знання, що хоча б впевнить індивіда у тому що «людина може все!», це основна «установка», основне повір’я що потрібне. якщо дитина не знала в Ікстлані про тих же слонів то скажімо через п’ять років після Посвячення Риби Колючки вона побачить слонів по тєлєку і не повірить що слони є, можливо повірить і зрозуміє про слонів усе, але це займе багато часу, так як інформацію після Посвячення Риби Колючки тяжко засвоювати.
суть у тому що інформація кує з кпф людський організм, включаючи і цей пост, хоч і кпф у всіх нас однакові. зібрання, набор інстинктів і сприйняття «йдуть» із кпф; і набор, зібрання інстинктів у всіх людей однакове, це «вічність, безсмертя, щастя, чесність, радість, любов, кохання, дружба, мир, май, солідарність», сприйняття у людей теж більш-менш однакове, хоч і є люди що люблять зупу з батати, солодкої бульби, з м’ясом, на перше, але це теж піддається виправленню. також кпф незнищенна, цей «квант» людини. згідно цих інстинктів під дією Знання будується організм. перше правило «файт клабу» це не погоджуватися з ідеєю своєї смерті як погодився той же Шива, та ж Лакшмі і тд., також не величати Себе Духами, Богами, бо Людинодухів немає, тоді все буде добре з вами, бо кпф ідентичні в кожної людини хоч в Мене а хоч у інваліда без ніг що їздить під туалетом на базарі на дощатій колясочці відштовхуючись досточками з ручками від землі і просить милостиню.
і всі люди приречені на Безсмертя рано чи пізно, з-за дії іхніх неподільних кпф.
в дерев, вовків, волнистих попугайчиків і карасиків кпф відрізняються від людських, в їхніх кпф інше зібрання інстинктів, інше сприйняття утворюється з утворенням організмів, але люди - то люди, дереву ти ніколи не поясниш що їсти гівно, перегній то недобре, то для дерева добре і не треба цього міняти, для дерева недобре то абрикоси що з дерева падають а для людей абрикоси, гівно дерева то добре.
так само і не треба сталкерам що маскуються під людей казати що Мені, Нагвалю Еммануеліо, Людині, робити і як Мені жити, бо ви - не Люди, то не можете знати як Людині належить жити.
-----
Дух є осязаємий для інших видів створінь, Я признаю Його існування, буття, для Людини саме близьке описання Духа це «океан монади», «астральна діюча суперматерія», не матеріал сприйняття що Людина може відчувати і трошки впливати на нього, а суперматеріал, «діюча надматерія сприйняття що має інтелект(и), волю і намір» про яку Людина може мати тільки уяву бо це не матерія а надматерія.
уява творить клецафруаль для Людини і хоч цей квантовий суп, уява, матеріальна але в ній заховане все, всі можливості розвитку тємотіровщика керованого правильною інформацією.

==========
2023-03-03, пт., 18:45
----------
кажи собі або запиши в записничок, колись тобі це пригодиться, способи звільнення язика:
«Чінгачгук Ландау Алакалеука, Ти не істота, Ти більше ніж істота, Тобі все байдуже»     (хоч і судиш ти і наказуєш за провини)
«<ім’я президент-а/-ки/проблематичної для тебе людини влади>, особисто ти не маєш ніякої влади наді мною»
«я не <ім’я ідола>»
«я не <брат/сестра/папа/мама/кіт/собака/евеем/(ім’я навколишніх об’єктів за які зачеплений)>»
«я не друг»
«точка це слово»
«евеем це слово»
«я відлуння»
«Дух є ствердження»
евеем, машина - весь час робить щось, ти не машина, ти не повинен весь час щось робити. якщо знаходитися в одній кімнати з включеним евеемом то буде хотітися весь час щось робити, якщо евеему виключити то набагато спокійніше себе людина стане почувати. біля машин завжди знаходяться люди які щось працюють, якщо чуєш навіть вентилятор свого евеема то те що біля машин завжди є люди що працюють і метушаться, утворює людську метушню в засвідомості, свідомості яку ми не можемо безпосередньо сприймати, з-за цього ми всі стаємо нервовими якщо в кімнаті працює евеем.
уява діє по подвійному принципу контрасту: ти - живий, а інші дві речі предмет сили і волосок, нить що веде до нього - мертві. якщо кажеш «так» в уяві то одразу виникає контраст «ні». якщо ти думаєш про якусь людину і думаєш що ти сам живий, то іншу людину маєш признати мертвою або побитою, бо якщо обидва живі то стаєте шестиколірними.
ще механізми: а)є ти і інша людина, яка не друг, чому не друг, бо є третя людина і четверта людина і тд. б)да один, да немає друзів, да все добре, да ти ніхто мені.
причина пам’яті, коли відбувається вдале згадування - у зніченості.
біль у тілі а точніше крєпатура це реакція, відгук уяви на прикусування у голові. кістки черепа в декого не болять, коли підпружуєш щелепи то біль один в одному тілі.
коли голосно крикнеш «так!» всередині то уява вибухає при розтисненні щелеп і з минулого що стає майбутнім знову приходить «так!» якби не було вибуху внутрішнього квантового супу, то відповідь би не прийшла і завтра б не настало.

==========
2023-03-08, ср., 18:45
----------
§ ну ось.. мисля прийшла, а-ну давай допомагай нам Мій Дух Мєскаліто, бо Ти Всемогутній! і Великий Дух Творець Орел Окюдярмєтлвеніняре Сливове Око допомагай нам бо Ти Всемогутній! і Великий Дух Творець Ведмідь Чінгачгук Ландау Алакалеука допомогай нам бо Ти ще Могутніший!
всі релігії, ми в них досліджуємо бажання бо деяким з нас заважають певні думки, інколи бувають навіть і в Мене думки про вампірів коли бачу людей що недоспали і з червоними очима.. і дехто з нас пробує досліджувати уяву, сприйняття, інтелект, пружанці тенсегричні, ще дехто намагається досліджувати як нам і у всіх релігіях кажуть, бажання, тобто інстинкти.. інстинкт пассать - он деякі дівчата про яких чула мадонна додосліджувалися так що вона аж про них співає: «дівчата з протезами!».. релігії кажуть тобі: ти повинен позбавитися від інстинктів, тоді ти будеш щасливий, головне - працювати з інстинктами!
і різні учителя нового віку кажуть при допомозі різних інтроспекцій можна стати щасливим, і дивись, у мене все є чого я інстінктірую: і хатинка за 2.000.000.000u$ і жінка чудова, допоміжна, спортивна така, працьовита, і діточки радуються в садочку весь час коли хрущі над вишнями гудуть, і машина гарна, і все в нас є! і ти можеш купити інтроспективні cd голого сонєра в мене всі тринадцять рівнів, це тобі допоможе - як пить дать, і ти станеш таким як я - щасливим! і в тебе буде все що ти заінстінктіруєш.
тобто це все ж таки напевне зв’язане щось з релігіями - інтроспекції і інстинкти що досліджувати учителі нового віку, new age, навчились там.
а ось тут вже Духи Древніх Бенефакторів Мексики допомагайте нам!
§ я інстінктірую, я не інстінктірую, я інстінктірую, я не інстінктірую, я інстінктірую, я не інстінктірую..
я інстінктірую занятися коханням зі своєю дівчиною, я інстінктірую поспати, я інстінктірую побавитися з діточками, я інстінктірую поспілкуватися з друзями
і що, Щасливі ми? ні! але то Ви так нас навчили, Духи, вивчати себе по напрямку інстинктів.. а якщо не бажання, інстинкти вивчати, то що вивчати? чому саме інстинкти, що в них такого особливого? людина робить щось не тому що інстінктірує або бажає щось робити а тому що навчена щось робити а потім навчена повторювати з іншими або наодинці те що вже навчена робити, не навчиш дитину пити кефір з кружки - не буде пити кефір з кружки ніколи скільки б не інстінктірувала. скільки б не хотів стати космонавтом а тренувань не пройдеш, не навчишся - ніколи в світі не станеш космонавтом, а космонавт думаєш дуже хоче навколо землі крутитися, ні - космонавту треба, силу волі має тому й літає. не навчений ти трах робити то не зумієш трах зробити і задоволення не буде, так що не в бажаннях діло, тому й кажуть часто не «i want you», а «let's make love» одне одному після дискогепанки. якщо пізнав як отримувати задоволення від накрутки пейотля, бенефакторша обізнала тебе і ти вже знаєш це діло то задоволення получиш але знати треба як робити пейотль.
тіло почуває задоволення і біль від цього виникають інстинкти, бажання, а вірніше то не інстинкти і бажання і різні хотєлки а тіло просто стрімиться весь час до максимального задоволення, скажем так.
якщо не вміє людина задовільняти свої бажання по-правильному, не натренована, то їй допоможе тільки укол мєдлєнного зроблений більш навченим торчком, бо хоче задоволення і насолоди від мєдлєнного а сама уколотися не вміє.
матеріальний і життєвий «суррогат» - слава, маєтки, здатність «ворухати» клецафруалем теж дає людині щось добре, але такий «суррогат» діє на інтелект, хоч в нашому світі ліліпутів часті випадки коли цей суррогат не чистий так як ліліпути готові споживати все що стравлюють їм з інфоагенств і в зірок часті мандавошки. якщо «суррогат» очищений а це у правовірних людей то від цього добре совісті.

==========
2023-03-10, пт., 18:35
----------§ ти Безсмертн-ий/-а, навіть якщо ти селянин(і не погинеш в дтп, тож живи обережно, вогнетушителі - недаром є). коли ти дивишся в тємотіровці собі в уяву ти дивишся в майбутнє. і відчуваєш задоволення тому що майбутнє є, з майбутнього йдуть почуття, також люди про яких ти думаєш в тємотіровках за звичаєм з’являються після цього в реальному житті, приходять з майбутнього, буває що під іншими ніками і іменами. вони перебували у майбутьому учора а сьогодні в тій же точці часу, у «завтра» яке зараз стало «сьогодні» ти їх зустрічєш.
смертність це міф, ерозія, корозія, ентропія не існують, помирають люди від віри своєї при допомозі Духа. якщо ти віриш що ти помреш і Дух вивітрює тебе старістю то камінь в полі вивітрюється? певне що так! а якщо ти Безсмертний і Дух не вивітрює тебе старістю, то камінь в полі вивітрюється від ерозії? певне що ні! насправді ентропії, ерозії і корозії немає. допустимо візьмемо квантовий під-сотий по розміру корпускул рівень, там то точно все діє на валентностях які незнищенні, правильно, фізики-ядерщики? ту ж кпф візьмемо яка будує днк, або шлунок - атомний реактор що перебудовує молекули, поживні речовини що в кров ідуть як діє?!? на єстєствєнному під-сотому під-квантовому рівні! квантовий суповий процесс ваших тіл вічний, ніхто не смертний, не парьтесь!

important, public, toltecianity

Previous post Next post
Up