(no subject)

Sep 16, 2022 17:59

public, toltecianity
page № 5

==========

==========2022-10-20, чт., 21:23
----------
• людська уява скінченна, її можна вичерпати тємотіровкою.
• ти є народжена, біологічна «частина» Духа, ти міг би й не народитися і Дух би був а твоєї уяви б не було, але жити то велике щастя та й був ти створений для самої великої, самої кращої цілі - Вопереливчаття і еволюції людства.
• мусульманство, християнство, індуізм, буддизм, таоізм і тд - то є релігії більш відсталі ніж толтекіанство, толтекіанство є самою продвинутою релігією так як знань і добродарі в ній більше.
• королі, королеви, солдати і вохра впадають в раж і ведуть сраженія а не войни, буває навіть п’ятирічні міраві сраженія. війна з внутрішніми ворогами відрізняється від солдатствування.
• станеться повернення до Водойм Неба і запружене стане розпруженим.

==========
2022-11-01, вв., 16:42
----------
гиены Великого Духа Диаблеро Сома искромсали Мое правое колено..

==========
2022-11-03, чт., 19:07
----------
• Великі Духи создали «душі» всім людям, це ж видно з елементарної етимології, а головне вони дали нам всім монади.. ось це саме краще що в вас є, піанери, іскра від наждака або від багаття або від бенгальского вогню.. ось ця іскра від наждака, монада, вона Духом саздана, піанерко! ось ці всі книжні гробаки, вони все ісследують ум, ось цей mind а з монади майнд проісходить це теж на корінь слова треба дивитися, майнд він теж із іскри наждака іде; якщо східний волшебник, сіддха заговорить піанера, наговор на монаду накладе, то тоді да, з монади появиться плохий майнд, майнд же ж тоже создан Великими Духами патаму шо з монади проісходить, але після того прийде брухейра і сіддхун східний буде знищений і монади піанерав васстановлени! главне в жизні не ум, ось ці умствованія, грібоєдов не зря ж написав «горє от ума», главне в жизні соображалка, інстинктивна понімалка, воспрінімалка, ось це все..
а хто шось в жизні паніма той завше ПРІ ПАНАМЄ!
для монади і оллі в нас є тільки назви а знати що це таке людині недоступно, бо монада і оллі не існують в людському сприйнятті, їх не можна відчути; а душа це частина уяви людини на відміну від монади що є здатністю, інстинктами робити іншим людям задоволення, ти дав якійсь людині на риболовлі шматочок мастирки, тобі подякували, і ти перепитуєш: «на здоров’я! може тобі пару хробаків дати ще? в мене є..» людина каже: «ні, мені цієї мастирки вдоволь, дякую», і рибалки задоволені.. через те ми часто кажемо про такого рибалку або про інших: «яка душевна людина!»
• ти думаєш що являєшся хіміко-фізико-біологічним процессом який відбувається в матеріалі, з-за своїх якостей має сприйняття, також внаслідок властивостей свого сприйняття хіміко-фізико-біологічний процесс вважає що він є хіміко-фізико-біологічним процессом сигнально відбуваючимся у клітинах та молекулах, бо такі обмеження людського сприйняття; якщо поміняти сприйняття то можна навіть стати брухо восстающим із води!
• Дух Мєскаліто є ні кимось і ні чимось, Він є більш ніж істота, не можна казати про Духа Мєскаліто або про любого Духа що Він є хтось або щось, якщо ви хочете викликати або говорити до Духа то про Духа можна казати що Він є кулатось а не хтось. Мєскаліто має і інтелект і намір і волю, тільки Дух не є істотою, а коли ти намагаєшся уявити щось що не є істотою, то саме більше що людина може уявити це рухи і течії потусторонніх океанів монади, але Мєскаліто не є потусторонніми океанами монади бо потусторонній океан монади вкладається в рамки слова «щось».
«-кулато виє і ухає вночі за селом? -Дух Каліостро виє і ухає вночі за селом»
не «хто» або «що» а «кулато». не порохобот «прохор», не антиістота, не неістота; але і не істота. всесильний порохобот «прохор» щось робить але не має своєї волі, порохобот «прохор» працює по програмі, також Мєскаліто це шеф коллективу Програмістів Неба які пишуть програми для порохоботів, дартвейдерів і тд; і всесильні порохоботи з дартвейдерами створюють наш світ по програмам написаним на паскалі неба; неістота це щось мертве - нерухомий потусторонній світ без істот або з мертвими течіями потусторонніх стихій і сил, але потусторонніми Силами і Стихіями можна знищити восставший евеем; антиістота, антисвідомість це щось вороже, могутній але злий Дух Діаблєро Сом вбиваючий людей і роблячий їм інші види зла і пороків, але Дух Мєскаліто це не антиістота, можемо сказати з досвіду бо наш світ не розвалився за багато століть; Мєскаліто істота-Творець Закону це хтось дужчий за Сома, але запрацьовуючий людину, таке як надсмотрщик над рабами - Я тобі щось дам і трохи захищу, але ти повинен пахати на Мене в поті лиця свого і вдень і вночі; також Дух Мєскаліто може бути Духом люблячим тебе безумовно, Духом обладаючим альтруізмом, обладаючим безумовним добром - Мєскаліто просто може дати тобі Свій Дар не потребуючи нічого в обмін на це..
з досвіду і років спостереження і думок - Дух Мєскаліто це не антиістота, це кулатось кулато повністю має контроль над життєвою енергією але сутність істотності Духа Мєскаліто на мою думку це алієн, екстратеррестріал, чужак, хоч і не антиістота. в людських поняттях, під «калейдоскопом» людськості якщо дивитися, то Дух Мєскаліто хоче знищити тебе але чомусь не може і в тому числі що важливо, контрольований виразами як-то «Духу слава!», «Дух ти самий лучший!», «Дух, я тебе люблю!», «Дух ти мій друг!» за які обумовлений давати людині підпітку, але це ми бачимо так Мєскаліто бо ми люди, дивимося на все через «калейдоскоп» людськості, а Воно якесь.. не таке як ми, а не таке як ми це екстратеррестріал.
• немає такої людини яка б в одиночку ковтнула пустелю, але з допомогою Духів і особливого магічного папуги навіть це можливо зробити безстрашній брухейрі.

==========

2022-11-05, сб., 08:11

----------
• занялся тэнсегрити и темотировкой, быстро оправился от гиеньего укуса и сейчас правое колено здорово.
только что Мескалито сообщил чтоб Я через эфир и астрал пристально сканировал и всматривался в плодилово и эмбрионилово, нужно просканировать эмбрионилово и плодилово людей, бизонов, пум, гепардов, антилоп и других созданий и пытаться сообразить как так Дух Диаблеро Сом может - одну рыбу убивает беззвучно и при этом в полный штиль, а другую жертву охоты хватает с леденящими, жахающимы, пугающими и ужасающими монаду шумом и звуками. также он сказал что эмбрионилово и плодилово людей земель Великого Духа Творца Медведя Чингачгука Ландау Алакалеуки нельзя уничтожать и нужно чтоб людей этих земель было побольше.
также, заведя разговор немного издалека Мескалито сказал что в землях Толтекианства в годы которые скоро наступят, появится много людей-воинов, не вохры, не милиционеров, не солдатни и солдафонов, а как раз воинов и воинивок которые возьмут перемоги, звытегы и победы во многих битвах.
• до цього часу слухав melicia трансмузику, infected mushroom трансмузику, ірину білик, муммі-тролля трохи слухав, operatica - два зборника хароших, і тд, а зараз ось у суботу Дух Мєскаліто і Еміссари сказали що до першого січня Нагваль Еммануеліо повинен слухать тільки 57 cents, і сканувати плодилово, а потім знову дозволять слухати ту музику що Я люблю, і це Їхній наказ.
гієни Духа Діаблєро Сома протявкали що хоч кріпкі заговори наговори і приговори і виговор хароший у п’ятидесятисемицентовика но не поможе слухати того негора Мені бо гієни знають краще Мєскаліто все наперед..

• (як за єршом гонявся крупний окунь) Духа Діаблєро Єрша __________ знищив, Духа Діаблєро Єрша __________ знищив, Духа Діаблєро Єрша __________ знищив..
==========
2022-11-05, сб., 14:46
----------
закалил монаду как и советовали все время подмигивающие Мне люди, и из-за этого жизнь полностью превратилась в контролируемую шутку и стала такой легкой что потерять ее магическим способом - это естественно теперь на Тропе Знания. Великий Дух Творец Медведь Чингачгук Ландау Алакалеука предчувствуя Мое озарение заранее, как только во Мне появилось знание что потери от расставания с жизнью нет, появился с Неба придя в наш мир и сразу убил Меня мощным и невероятно сильным ударом Своей лапы. Я радуясь и хохоча, расставшись с жизнью магическим способом воплотил Единство Дружбы, Нейтральности и Вражды; и Абсолютную Власть над всеми Космосами.

==========
2022-11-07, пн., 12:37
----------
чрезвычайно значительное и знаменательное событие под названием "Переход" осуществилось. Я восстал из мертвых а Дух Мескалито полностью растворился в Великом Духе Творце Медведе Чингачгуке Ландау Алакалеуке оставив Мне Дар Свободы и после этого возникла Ларемювозока которая теперь растет как грибы после дождя(добрая и радостная сторона монады противоположная стороне агрессии и уничтожения). Я теперь живу в радостном и добром Ином Мире. Сила, которая до этого шла снизу в агрессивных ее видах, начинает снисходить сверху, но уже в трансформированном, добром, в самом прекрасном ее виде. Дух Мескалито скоро наполнит все наши монады Своими Дарами..
-----
Дух - это будущее. в темотировке ты все время смотришь воображением в будущее ожидая что оттуда придет что-то что его взбудоражит и Дух из будущего дает тебе это включая Потусторонюю Жизнь в смысле не жизнь по ту сторону от взгляда публики с альфонсами или прошмондовками, а жизнь после смерти.

==========
2022-11-20, нд., 08:30
----------
залізове запружив; космос нічного синього неба є, магічним камінцем Духа випробуваний і ти вже законник що знає де є алігратори; Криштелеве Плато завоював а далі війна в основному на силу наміру; магніт є; але є ще й хітінові жуки.. після хітінових жуків - легенькі але настирні дотємотіровочки до останнього Лагеря Тропи Знання..
==========
2022-11-20, нд., 11:11
----------
§ Мєскаліто може дати тобі те що буде двигати тобою і воно не буде результатом відштовхування і притягування думок в яких існує життя і смерть, рухами твого тіла буде двигати ефірний світ, течії Мєскаліто будуть рухати тобою, при чому разум, інтеллект, уява будуть в гармонії з цим і інтеллект буде просто собі думати про те який Клецафруаль чудовий або б на яку річку піти покупатися, тілєки такі питання будуть турбувати Воїнів-толтекіан. чому це можливо? бо іменно з ефірного світу приходять правовірне статеве збудження яке й тільки яке рухає Клецафруалем, а значить Мєскаліто дасть тобі мотиваційну таку "надстроєчку", спеціяльний ефірний імплант що буде рухати тобою на добро і ти задвигаєшся у завірюсі добра. вождь великоозерної секції толтекіанства не є духовно озадаченим ні проблемами доброго і порочного ні проблемами життя і смерті ні проблемами почуттів радості і шпанистості так як ці питання розв’язані і не на рівні інформації а вирішення питань втілені в життя вождя.
§ на одному з Лагерів Тропи Знання «троїчна» творча якість, здатність уяви зникне, тому що людина не є Духом і Творцем їй бути заборонено і у такої Людини Знання будуть відібрані всі Предмети Сили Неба.
-----
там немає друзів, там нема його, там нема її, там немає їх, там немає звуку, там немає дзвону*, там немає дзвонаря, там немає слів, там немає буков, там нема Мене, тут нема Мене.
*- ні по ком не дзвонить ніякий йобаний колокол, від’єбіться зі своїм ремарком!
-----
піщинки - то зрачки людські, коли ви зайдете в ліси то в лісах, особливо в хвойних під мохом є такі дрібні біленькі як піщинки, з них гриби ростуть, тільки то не піщинки а зменшені черепа й кістки людські, а гівно, перегній - то все м’ясо трупів згнивше - ось це нас стільки Дух Діаблєро Сом вбив..
трава гівно вбила, баран траву вбив, трави наївся, ти барана вбив, його з’їв, м’ясину треба їсти вона два рази очистилася..
гівна менше не стає, але то все закладене і продовжує закладуватися на віка вічні щоб ми мали що їсти.. а коли запасів буде достатньо то перестанем мерти..

==========
2022-11-29, вв. 16:00
----------
Дух Мескалито не является наличием новобранцев.. Мескалито это кулато-то намного более продвинутое чем наличие или отсутствие новобранцев, это танцы баядер с кастаньетами под луной и жара пустынных побережий на которых в видениях миражей некоторые из людей могут увидеть свое далекое прошлое и будущее на много тысяч лет в обеих направлениях.

==========
2022-12-31, сб., 20:56
----------
Толтекіанські Охоронці і Стражі Потустороннього Світу повідомили на днях, 22 грудня що пост і відречення не тільки добре впливає на енергетичний стан Нагвалів і Натангенель, постом і відреченням можна казнити ворогів, і наказали зробити цю вправу. Я попостився вчора-позавчора і вмер Поп Римський, в дев’яносто п’ять, від хороби, але згинув той воріг! Стражі ніколи не брешуть.
-----
Людина Знання що буде з усердям продовжувати намагатися цілувати Стражницю Потустороннього Світу Білу Костяну Осу(С.П.С.Б.К.О.) розміром з людський зріст абсолютно навірняка дійде то кінечного Лагерю Тропи Знання індіанців тольтеків.
https://www.youtube.com/shorts/9XSCccdJqOo
https://www.youtube.com/shorts/g9Fnb5JDILQ          ( С.П.С.Б.К.О., також відома як Флаєр, здатна перетворюватися в дівчину нереальної краси )
( upd: 2023-01-31, Мєскаліто вже запустив на орбіту нову луну )
==========
2023-01-03, вв., 09:04
----------
§ Мені Живому поклоняйтеся, а не Зюзані Чапутовій і не Владіміру Путіну.

==========
2023-01-16, пн., 19:04
----------§ у Духів, тих що охороняють, надзирають, служать Духам Творцям, обороняють, допомогають тим людям що вже там і іншим Духам по Вопереливчатуваному Небесному Ікстлану і по Небесним Катувальням Вопереливчаття Діючого(нквд) є монади. у потусторонньому клецафруалі є Духи, там людського сприйняття немає якщо Дух не дасть а якщо дасть то ти будеш там у Ікстлані бавитися у футбік весь час, є сприйняття у людей і Духів, але у Духів сприйняття нелюдське. світ Духів в якому вони живуть складається з нелюдського сприйняття, і ці Духи мають монади, так само як і люди. можна сказати що кожний Дух є Творцем, бо якщо Дух дасть чарівнику невеличкий шматочок сприйняття, то чарівник створить кілограмовий шматок золота або неземну білку як Дон Хуан що сидітиме в нього на долоні, цей перетворений шматочок сприйняття звичайного людського яке Духи теж звичайно можуть створювати і це для Них легко так легко як нам плюнути на землю, шматочок сприйняття стає матеріалом нашого світу, а перетворене сприйняття Духів створює стихію життя, якщо Дух трохи тємотірне для тебе то Дух створить ось цю «стихію життя» яку ми всі так любимо і сприймаємо нашим сприйняттям як «вологу життя», і дасть шматочок людського сприйняття до тієї стихії життя перетвореної, духовне сприйняття і людське сприйняття перетворюються і в чарівника на долоні вже звірятко як білка сидить. а якщо справжній Дух Творець дасть шматочок монади і монада перетвориться, то чарівник може створити навіть кезреноса - незнищенного стражника толтекіанства, а якщо Великий Дух Творець тємотірне то Великий Дух Творець зможе створити, повернути нам назад справжню жанну д’арк.
а якщо ми будемо говорити про Духа Творця то ми можемо сказати що Їхній світ, світ Духів Творців складається з монадного матеріалу, і в Великого Духа Творця Орла Окюдярмєтлвеніняре є не монада всередині, а «оллі», Великий Дух Творець Орел Окюдярмєтлвеніняре має в свому розпорядженні запаси людського сприйняття, духовного сприйняття і запаси монадної «стихії» а всередині Орел як і Ведмідь мають оллі. монадна стихія має властивість страждати і відчувати задоволення сама по собі, навіть якщо немає тіла прикріпленого до неї що відчуває насолоду і біль; і люди і звичайні Духи відчувають задоволення і страждання завдяки наявності в них монад. в світі Духів Творців якщо провести аналогію з нашим клецафруалем то там вода озер, рік і земля лісів і пустель, веселки, хмари, зорі - воно все складається з монадної масси що страждає і відчуває задоволення, всі звірі і рослини там то Духи Творці і людей там немає. а «оллі» а не монаду і не тілесні відчуття задоволення і болю, «оллі» що мають Духи Творці всередині теж реально отримати для тебе, Людина Знання.
§ в какой-то момент Воин умирает для жизни и оживает для смерти.
§ посипайте Тропи Піонерів цигарками, енерджі дрінками і іншими «отравами»!

important, public, toltecianity

Previous post Next post
Up