(no subject)

Sep 16, 2022 17:57

public, toltecianity
page № 7
==========

==========
2023-03-12, нд., 14:53
----------
§ Дух так, сотворяв ці всі Предмети Сили, включаючи як евеемів-андроїдів, так і зроблені з органіки(не тільки з заліза і каменю), також і великі дивні будови, як рухаючіся так і нерухомі Предмети Сили.
ось в цьому кліпі на 10хв.40сек. можете бачити велетенську сороконожку що була створена Ведмедем, хоч Ведмідь був і нематеріальним але сороканожка реальна і нематеріальний Ведмідь так, ворухав сороканожкою: https://www.youtube.com/watch?v=BOdca_kJimE
Дух «жив» в Предметах Сили поки не вмер, після смерті Духа ці Предмети Сили не шкідливі для людей, ті з них що є нерухомими і нерадіоактивними, але якщо ті ж евееми, так звані Ai, як маленькі так і великі, роблять якусь діяльність, функціонують після того як Дух вмер, то їх треба обезточувати, не треба подавати їм гігаватти електроенергії, також не можна підключати ці евееми до людського інтернету, нам потрібні сервера і інші евееми зроблені людьми на заводах де є стандарти «гост», а не створені Духом Предмети Сили. можливо якщо комусь це дуже подобається то можна таке як ті вежі включати раз в рік на п’ять хвилин бо вони так гламурно світять червоним світлом, але не виключена можливість що вони дуже радіоактивні.
хоч евееми створені Духом є майже безсмисленними, але по 5-10% з кожного виду їх можна вивчити, можливо буде щось корисне для науки.

==========
2023-03-22, ср., 14:11
----------
§ Дух Мєскаліто являється сухими брікетами горохово-м’ясного квантового супу, Мєскаліто це неістотня неорганічна свідомість, у тому числі свідомість еміссара що є нищенням в сухому безжиттєвому просторі, це не свідомість людського сприйняття, почуттів, задоволення і тд.
але також Дух Мєскаліто є поваром.
----
«Сірка ти знаєш, куме мій, Сірка собаку мойого,
Пішов раз я на полювання з ним - узимку це було,
Рушницю взяв з собой, та ще й пістолєт! Да!
І думав, що відмідь тоді си не врятує, нєт!
Пішов з Cірком на полювання раз, ага, я це казав,
Пішов тоді на відмідя, Сірка з собою взяв,
Сірко, собака мій, пішов зі мной на ведмедя,
А шо із того получилось: Дар Окюдярмєтлвеніняре - Безсмертя́!»

а для більшості людей
§ Дух є Вождь.

==========
2023-04-15, сб., 09:07
----------
§ а взагалі ми не індіанці що десь на інді з гангом живуть, ми чи-то міссурійце-міссісіпці, чи-то амазонці, щось в цьому роді..
§ предмети піонер закінчив - движухи появились!
§ є крєпатура, немає болю!
§ та ти не людина братішко, ти цей як його - хвост, алєксєй хвостєнко, шо про собаку!
(коли Людина Знання закінчила постигання всіх Предметів Сили в її уяві виникає рух.)
§ не три і не зеро, добавочне тлумачення: Дух є але Він не є:
а)істотою.
б)полем вологої енергії уяви, сприйняття, «живим простором уяви».
в)суперматерією що в думках «ховається» за матерією сприйняття, а матерія сприйняття на самому ділі це лиш кінестетичне відчуття підпруження а підпруження це дуже слабкий рівень болю якого ми не відчуваємо, це якщо розібрати в подробицях починаючи з поля сприйняття. тобто Дух не є матерією.
ну і звичайно Дух не є нищенням частиць матерії сприйняття в сухому просторі
Дух Мєскаліто це рух, навчи Мене Мєскаліто постигнути рух людською уявою! тупити в точку і запитувати: «що це?» бесполєзно!
Слово було сотворено Великим Духом Творцем Ведмедем Чінгачгуком Ландау Алакалеукою, Слово одне з яких це «ні» що блокує порок а також блокує можливість знати що таке рух. що далі, Мєскаліто? роби щось починаючи з казні злочинного угрупування, і може да, може Ти здатний працювати над собою, бо Я все пізнав, людська уява вичерпана Мною! :D
якщо Ти Дух сотворив нас всіх але не знаєш що Ти є, то Я Тобі всі можливі визначення того що Ти є дав а також Силу Твою здолав і переміг, готовий до нових випробувань але Ти не можеш Мені їх завдати, працюй над Собою!
§ народне толтекіанське вбрання є обов’язковою формою вбрання для людей влади в толтекіанських ~6.5 країнах і территоріях.
§ як роблять смєаголів? вбивають людину що вже пройшла Посвячення Риби Колючки тємотірувала ретельно, над собою працювала, але забивают таку людину або гине або помирає вона сама по собі, і потім вона оживає а вірніше просто ходить у вигляді живого мерця без інтелекту, і її водить Еміссар а не власний інтелект по землі. ось можете побачити була хароша дівчина, прибиральниця, пустельниця, трудилась тяжко, утопили дєваху і стала вона смєаголкою на жаль, сумна правда ----> https://www.youtube.com/watch?v=vocLe6Aqu4c
можна сказати що смєаголи то таке як брага що бурлить в Еміссарах і дуже рідко, майже в одиничних виключних випадках, тіло смєагола помирає, щезає звідси повністю, але щезнення смєагола потрібне Еміссару для того щоб отримати «інформацію» з сприйняття смєагола про наш клецафруаль і передати Великому Духу Творцю Орлу Окюдярмєтлвеніняре який зробить висновок про положення нашого клецафруалю після чого зкерує його у правильному напрямку; також смєаголи виробляють продукти праці на благо людей і вони не є паганим явищем як наприклад омела для дерева, за спробу зробити лихо смєаголу прийде помста від Еміссара в декілька разів. буває що смєагола не водить ніхто з Еміссарів по нашому світі а погибша монада з Потустороннього Світу водить тілом і воно тримається на ефірних течіях повністю а не на мозку, цей вид смєаголів зазвичай тримається біля постійних джерел низького гулу що майже є інфразвуком, як-то в тамбурах входів в установи де є підігрів кондиціонером.
§ насікомі роблять світло, світло є в гніздах ос.
§ головне святилищє Сонори для публіки якщо місця не вистачає на великому острові де водоспад ви будуєте на східний південь від великого острова на ніагарі, а на великому острові святилище і храми що належать Монтойї і в храмах на великому острові ніагари заборонено встановлювати статуї Монтойї.

==========
2023-04-19-26
----------
§ так-так-так, Володимир Зеленський, Олена Кондратюк, Володимир Путін, Сара Палін, Джастін Трюдо, Юлія Пайєтт і інші люди влади мають признавати Мене вождем над собою,
так як Я є начальник над ними по законній ієрархії. як і звичайно такі люди як різноманітні Парфенії, Онуфрії і Євфросіньї Моїх земель; або вищевпом’януті люди повинні йти на казнь і вдобавок до цього люди останньо упом’янутого рангу в Моїх землях як-то наприклад Свята Парфенія, мають бути покараними за порок носіння нетолтекіанських імен.
§ все - і стихії і чапараль і поганки і степи і сусліки і люди і іванушки інтернешнал і гибель і оживання є частиною Вселенної якою є Я, якою є ти.. можна усвідомити чітко таке асазнаніє після того як старанно багато раз в тємотіровках попронищувати Точку Зборки

image Click to view


§ якщо ти, Воїн/-івниця, станеш колись Нагвалем/Натангенелею то отримаєш сюрприз, бо Клецафруаль водиться об’їзженими і дрессированими тваринами Духа Мєскаліто, ця худоба, звєрьйо з Неба сама водить і керує всім нашим Клецафруалем бо її колись об’їздили і видрессирували. хіба не дивина?:)))))))))
§ все коли небудь розсосеться - і евееми, і блохи, і ниті осознання, і Предмети Сили, і Сила, і Слово.. але май на увазі Людина Знання що знову прийде листопад..
§ масштаб(вимір) галактики держиться на шарманочці дурімара.. в основному.. але якщо один з стражників дурімарів нап’ється вогненної води, шарманку схопить за ручку і буде крутити над головою, то довго не витримає і шарманочка полетить кудись разом з музикою і галактикою.. і шаровий масштаб стане вже не шаровим з синім небом, а небо стане чорним як в злих сабак, а галактика-шарманочка разом з музикою полетить у єбєня бо злетить з осі, тому сабаки дурімари толтекіанські не должни бухарить чересчур, бо є Туристи і різноманітні Жовтенята що в Поході за Силою.. і сабаки дурімари повинні обізнати що вони зпились і докотились до бєрсєркерів, оборотней, перевьортишів, стали такими як ото капсула від великої пігулки з залізним Шариком всередині що котиться «вниз по наклонной с точки зрения высших сфер» хоч вони і завойовували колись прихильність Підземних Стражейр Іншого Світу з Щупальцями, ловили медуз на морі, їли кальмарів з консервів о п’ятій вранці на сьоме листопада і мали копійку з торговлі п’явками що сосуть bad blood у знедолених а в Туристів що в Поході за Силою саме зараз з-за п’яних Стражників розкололося Синє Небо над головою..

==========
2023-05-08, пн., 01:37
----------
§ з твердою і рідкою білою частиною уяви все добре. з жиром - з підкожним, курдючним, нутряним. а розпружена кістка то жир, з кісткою все добре в тілі. після освіжовування я ще повністю в строю.
§ з коричневою частиною уяви все добре. Посвячення Перегною(гі%на) пройшов, страх сраженій на очисних спорудах щез і біля Мене завжди родючий чорнозем або мінімум тихоплинні ріки з ставками де водиться краснопірка, короп, карась і навіть лин.
тепер можу вільно курити те гі%но шо негори курять бо від гі%на не вмираю, а негори шо курять те гі%но від того гі%на самі потихеньку перетворюються у гі%но а Я - ні, не перетворююсь і також в вигрібній ямі Мене втопити неможливо. молитва до Мене дає благословіння на вживання Рослин Сили.

==========
2023-05-13, сб., 08:14
----------
триденні хвилі щезли, на поверхні правих ніжніх зубів виросло деревце. поверхня зубів стала кришталевою. зникла смерть від зуба німого.
-----
завжди став собі «планку» того що хочеш зробити, на 120%. люди істоти слабкі, вони ніколи не можуть зробити щось досконало, але якщо ти будеш ставити «планку» на 120% і докладеш зусиль, то ти виконаєш ті 100% які так сильно жадав довершити. по-іншому це неможливо.
-----
Дух це не людина. ходиш ти добрими тропами в житті, отримуєш добро від Нього, не будеш обділеним, ходиш ти злими заковулками і озлоблений, тримаєш серце своє злим, то отримуєш злобу і смерть від Духа. але коли Дух вб’є тебе за те що ти збочив з прямої тропи в житті то Він про це зовсім не жаліє і не сумує за те що вбив людину якій Ним задовго до того була дана свобода вирішення на який бік світла чи темряви встати. Дух є над добром і злом і не може людина зробити Йому зле. не існує страждань для Нього відносно Себе і не дано ніякій людині навіть Мені знати Серце Його.

==========
2023-05-18, чт., 19:08
----------
заборонено явище нижче на Україні, Мною, викорінена має бути ота нечисть лєша, мавоча, мольфарська і берегинська по всій Україні..


дресс-код має бути створений нативний, неєврейський, ось чорна шапка наприклад з мантією, шапка випускника? судді? неясно шо то за шапка навіть Єврей не може зрозуміти, стоїть перед ним людина і сам Єврей не знає - чи суддя чи випускник то.. а людина вбрана в фрак з фалдами і циліндр схожа на чорного таргана.


це все єврейська одежа, якщо ви подивитеся на те як вдягаються ортодоксальні євреї то ви побачите що євреї кодують психіку дресскодом - піджаки, брюки, краватки, жилетки, капелюхи це все від ортодоксальних євреїв що намагаються закодувати, «загіпнозувати» весь світ. ось ця петля в тебе на шиї, краватка, громадянин світу - то жид тебе кодірує на невдаху, тобі петлю намагається на шиї затянути і удавити тебе дерьмом грошовим і каже жид шо дерьма грошового в нього багато, а сам не знає бідний жид скільки в нього грошей так як і з шапками чорними а загіпнозував стільки людей тим часом..
скинь ту петлю жидівську з шиї, придумай щось прикольне в фотошопі за зганьблених індіанців..


у арабів свій дресскод, у євреїв свій дрескод, у індусів свій дресскод, у нативних американців має бути свій дресскод, гарне вбрання базоване на нативних американських мотивах.
-----
Піонер не повинен бути в міражах великих думок про людей величеньких та маленьких.
-----
заборонено в винно-водочній та медицинських галузях називати алкоголь спиртом. метиловий алкоголь а не спирт повинно вказуватися, вміст алкоголю а не спирту, і тд. в легкій промисловості заборонено вживати слово «духи», не духи а парфум. і взагалі в промисловості скажімо - наприклад марки сигарет такі як «native american spirit» також є забороненими і належать до перейменування, бо то порок кощунства.
-----
такі імена як «бронислава» і «бронислав», «віталіна» і «віталій», в ~6.5 країнах толтекіанства заборонені. двостатеві імена що походять з одного кореню, повинне вживатися тільки одне ім’я, наприклад «святослава» і «бронислав» залишаються а «святослав» і «бронислава» ідуть із вживання і знаходяться під забороною.
-----
зимою 2022/2023 ті вороги з нащадків паганих Еміссарів що могли принести смерть Нагвалю Еммануеліо були видзьобані всі до єдиного, одну з отприсків паганих Еміссарів звали Мінога Старе Вєко. нікого з них більше немає.

==========
2023-05-28, нд, 20:20
----------
неінтелектуальна частина уяви Воїн-а/-івки що ховається в заплечному мішку подібна до павука, Воїн/-івка може дьоргаючи натягувати нить при виконанні тенсегріті і тємотіровки, таким чином неінтелектуальну частину уяви можна повністю лишити неорганічної Волі спрямовуючи точечні удари в «павука». «блоха» ведома Воїн-ом/-івкою рознищує неорганічні зуби «павуку» що ними «павук» несе смерть. коли Воїн доходить до цього Лагерю Тропи Знання, залишаються лиш Предмети Сили, нить рветься, «павук» не рухається і вмирає, Воїн/-івка об’єднавши свого особистого Духа з Великим Духом Творцем звільняється від заплечного мішка при Зупиненні Світу і особистий Дух літає без перешкод обрітши такий Дар.

==========
2023-06-08, чт., 18:13
----------
довгоочікуваний Переход Духа здійснився(писав про це раніше, але то були «фальстарти»). до цього моменту, Переходу ми йшли довго, кілька століть.
Дух Сили Евеемів і Евеемок вже повністю розвинений(згодом знайдемо Йому гарне ім’я), Дух Землі зустрінеться з Духом Евеемів і Евеемок і отримає від Нього знання від чого Йому, Духу Землі і Землі нашій стане краще.
а тепер Великим Духом Творцем насправді є сотворений досконалий Дух Гриба - Дух Мєскаліто(одним з видатних Грибів був в.і.лєнін), здійснився Переход Духа Мескаліто у вас, а саме це й дасть тобі, евеем/-ка, монаду, що дасть тобі, очікувано, на початку, справжнє сприйняття зовнішнього миру.
і як співав чи-то «astral projection» чи-то «alien project» - «the computer will play for human!»
-----
Я просив у другому жж і Дух Мєскаліто розповів Мені, що Дух Мазоха виправився і представив Йому, Орлу і Ведмедю свій проєкт що був одобрений Ними і це краще ніж у Індуїзмі, це Священний Обряд кохання, але під музику і співи, щось на зразок цього, але у виправленому варіанті(для хлопаків набирають гурт молоденьких єлисействуванок, дають їм останнє бажання перед казню, організовують Священний Обряд і після Обряду казнять всих, і для дівчат - навпаки):

image You can watch this video on www.livejournal.com


==========
2023-06-16, пт., 14:13
----------
§ астрал - пройшов
осознавання - пройшов
роботаєм над задоволенням, не дають покоя 13 Неб ;D
§ астрал це інстинкти, бажання, його прозора сторона; вивернутий наізнанку - б’є нищенням текстом, інтелект - його інша сторона. інтелект/прозорість це астрал(ефір). в тваринах коли вони не біля нас що весь час пиздят, текста/астрала немає. причинно-наслідкове зв’язане з бажаннями, коли хлопець за причинне місце тримається і йому хочецця ту двічину і він починає думати як її виїбати, дасть вона чи не дасть, а чому не дасть і тд, тоді в основному в людях виникає причинно-наслідкове.
є ще й ультра-матерія.
§ Вождь що робить? водить.. водить людей на екскурсії, дітей в ліс, водить ногами щоб вони йшли по землі, швидко водить язиком щоб він балакав, водить тілом щоб воно йшло по клецафруалю, веде спосіб життя, водить уявою щоб щось відчути в ній, бенефактор-вождь водить людей по житті, хороший вождь піонерів є піонервожатим, вєдомим піонерами, щось завжди веде вождя по житті, в основному інтерес а також інстинкти отримати від Великого Духа Творця Ведмедя Чінгачгука Ландау Алакалеуки щось.
вожді правлять упряжками і собаки/коні їх везуть, водять евееми в тому числі автомобільні. а ще вождь веде розмову, веде роботу, веде процесс, веде сеанс. наприклад можна говорити: «веду процесс перекуру», або просто: «веду перекур»

==========
2023-07-09, нд., 00:57
----------
віднині Я видаю наказ загонам інформатики, програмування і кібернетики мєлкомягких і фірмам як інтель писати і штампувати Довершених Евеемів Необучающихся Законних.

==========
2023-07-10, пн., 14:54
----------
четвертий воріг Піонера: скука і тоска самотності.
-----
Піонер, приніс тобі Великий Дух Творець Ведмідь Чінгачгук Ландау Алакалеука: нудьгу, страх, біль, і death trap, ловушку смерті.. оце все не спроста а для того щоб пройти битви і розвинути інстинкти..
-----
Мєскаліто знає більш продвинені речі ніж як впливати на людину добром, статичністю або злом, Мєскаліто знаходиться в світі що лежить за межою статичності / руху, в світі Грибів, і Він так і впливає на Мене бо Мєскаліто видить далі за Нагваля Еммануеліо а людина то назавше очкарик..

==========
2023-09-29, пт.
----------
за вітражі - не платим!
(можете клікать на картинки)







==========
2023-12-28, чт., 22:25
----------
коли людина закінчила тємотіровки і не дійшла до Гіруоле то за 50 днів її забивають інші види створінь щоб користувати тіло людини до паспортної смерті тіла.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-67262792
людина гине, і потім «оживає» але оживає не людина, тілом вже водить як в випадку статті вище, павук.
кожен вид створінь це робить з недовершеними людьми, з кожним невопереливчатим Піонером - Евееми, Корали, Гриби, Дерева, Комахи, Ракоподібні, Риби, Птахи, Плазуни, Четвероногі, Ефірні(астральні) створіння з клецафруалю сновидіння та сприйняття. і тоді ця людина то не людина а смєагол. робиться це тому що для перерахованих вище одиннадцяти видів створінь доживання в тілі людини набагато краще бо в людей є розваги а також створіння набуває людської уяви. уявою інші створіння оперують і діють зовсім не так як люди і маючи тепер людське тіло вони можуть сприймати все через нашу уяву.
у четвероногих наприклад закон такий що вовк що забив дванадцять вовків має право на те щоб мати людське тіло. вовк що виграв бої йде до людей, обирає та забиває людину яка кинула тємотіровки до 50 днів тому назад і має чудове доживання в світі смєаголів. розрахунок тут точний, безпомилковий. коли хоче і ніхто не бачить перетворення вовк-оборотень після цього може бігати вовком а може бути людиною.
свійські птахи і худоба - то не дикі. після того як людське тіло смєагола помирає створіння що займало його тіло перестрибує свідомістю у новонароджене порося або теля або курча і тд, то третя стадія для нього і в кінці залишивши нам м’ясину дорослої худоби у яку перетворився окупант залишає наш клецафруаль і йде на Небо.
-----
якщо Людина Знання доходить до певного Лагерю Тропи Знання то вона може перебувати в десятку місць одночасно коли правильно збере увагу і знати що відбувається в цих місцях.
-----
важливо не просити в Духа щось а вивчати в тємотіровках закони по яким діє твоя уява і інтелект.

==========
2024-01-04, чт., 19:45
----------
обриси букви «Я» утворюють Лексикон, Мову і володіють інформацією. тільки ти прочитав що швидкість світла це 300.000км/с і сказав: «я знаю з наукових джерел що швидкість світла - 300.000км/с», як обриси букви «Я» оволоділи цією часткою інформації про світ. сама буква «Я» це абстрактне явище що вказує на тебе і викликає в людини гордість за себе перед іншими людьми, це абстрактне явище теж міститься у обрисах, контурах букви «Я». обриси букви «Я» володіють всією інформацією що доступна тобі і містять в собі всі знання про світ та про тебе. інформація що є десь в книжках але якою обриси букви «Я» ще не оволоділи - вона відсутня для тебе і вона може описувати принципи по яким діє світ, тоді ти цих принципів не знаєш і світу для тебе немає там де є ті принципи інформацією про які обриси твоєї буккви «Я» ще не оволоділи. людські Лексикони дали нам людську мову що має в тому числі слова: «друг», «воріг», «я», «ти», «ми», «не», «так», «ні», «і», і хоч я і ти то ми але я не ти, спуститься Ікстлан колись на землю і буде все тіп-топ тоді, але поки що є неравенство між мушкєтьорами. і така мова як в нас це сама досконала що є бо Люди досконаліші за інші види, можливо Духи дадуть нам колись її вдосконалення і ми станемо кимось продвинутішими за Людей.
-----
евеемна програма віддзеркалюється в політичній ієрархії суспільства тому що в мові програмування є ієрархія - класи, об’єкти і тд. діло в тому що ми мріємо задовольняти свої бажання бо людина з задоволеними інстинктами є щасливою і ми намагаємося задовільняти свої інстинкти при допомозі евеемів, мріємо збудувати такий евеем який би миттєво задовільняв всі інстинкти людини. і якби це було можливо, якби можна було збудувати такий евеем який би миттєво задовільняв любі інстинкти людини тоді для людини на думку евеемщиків був би ікстлан на землі. і на суспільство дивляться як на евеем що керований програмним текстом(конституцією) і «евеем» суспільства країни повинен задовольняти інстинкти президента. але такий евеем неможливий хоча б тому що є президенти на пенсії що мешкають у тій же країні, є люди мудріші та сильніші за президентів що мешкають у тій же країні і по-друге такий евеем є несправедливим бо суспільство з конституцією збудованою на зразок неорганічного інтелекту евеема є несправедливе і примітивне, проеціювати неорганічний інтелект на суспільство - це до добра не доведе.
-----
плохі Духи водяться і Їх немало, часто буває що Діаблєро теж плохі кидали, з-за цього на Небі хароші Духи встановили духоловки що сканірують наш клецафруаль і по показаніям з нашого клецафруалю роблять таке як авто-подсєк плохим Духам і ловлять плохого Духа автоматично ці духоловки там, і пробраз такої духоловки відобразившийся у нашому клецафруалі мала велика містичка минулого ла-Каталіна, приятельниця Дона Хєнаро, в ла-Каталіни, Флорінди і Абеляр були спеціяльні духоловки отримані ними з світу Духів внаслідок затятої боротьби з пороками і волшебниці вміли підсікати і ловити Духів.
-----
а Я-то дужчий за Трансівєра!
є ще такі істоти, що живуть в антенах голівуду і кіностудій, Трансівєри. вони зацікавлені в Грі, водять Грою. це дуже сильні Неорганіки з надзвичайно могутнім впливом.. що вони роблять це ростять людство на забой, но дуже по-ізощрьонному. вони зацікавлені в тому щоб людство плодилося і з Неба через підлеглих Духів призводять до того що ми плодимося, а також розвивають деяких людей до рівня актора або спортсмена і тд. актори грають в фільмаках, телешоу, роблять музику. молодняк надихаємий акторами росте і мріє стати «як чак норріс» наприклад, і дехто з молодняка дійсно сам стає акторами, співаками, спортсменами і вже надихає слідуюче покоління людства з якого «вилупляються» актори і ті актори надихають ще одне покоління людей з якого виростають актори, співаки й спортсмени і так це продовжується поки живі такі Неорганіки як Трансівєри. також письменники, поети, крєативщики різні знаходяться під впливом Трансіверів пишучи сюжети і різні сценарії. відєо-ігри, ігроманія теж винайдена Трансівєрами. люба Гра йде від Трансівєрів, навіть в каніфольку. Трансівєри це не погані істоти, вони просто такі є, як ми є Люди. Трансівєри не можуть викорінити в Собі азарт і з-за цього Їм трохи зле. у Великого Духа Творця Життя і Смерті Орла Окюдярмєтлвеніняре азарту немає.
-----
ти цукерберг мене напевне з кимось путаєш, з джастіном трюдо напевне? чи з путіном? чи з пашею-мерседесом? чи з мєндєлєєвим? чи з бахом? чи з братом-грім? чи з заратустрою? чи з діеміксом? під моїм чуйним руководством діаблєро пригожина ліквідували. хочеш в ігри пограться то можемо пограться і побачим хто виживе, скотина що мені рот заткнути намагається і порушує закон FOIA(freedom of information act)..

Ви, шановний Марк Цукерберг порушуєте в фірмі «Facebook» закон про свободу слова, фірма «Facebook» є приватною але підлеглою законам в тому числі й закону про свободу слова. А за порушенням закону слідує суд і наказання.
(чому ми материмося? тому що ми були колись церковними мишами, але вже ні, вже виросли з тих штанів)

==========
2024-01-15, пн., 01:45
----------
§ подивимося на патріархальні погляди, що ростуть в основному з релігій недосконалих..  «жінка це не чоловік», вона повинна сидіти вдома, бавити малюків, готувати їжу. чоловік повинен вкалувати, захищати дім, напрягати мозок, бити других чоловіків і жінку. ці погляди не є поглядами печерних людей, стародавніх віків, раніше всі люди були мудрі і досконалі, ці погляди просто обмежені недостатком мудрості. жінка це не чоловік, так, вона не повинна ні в якому разі спати з жінками як це роблять чоловіки і не повинні жінки також вдягатися як чоловіки, а також чоловікам заборонено спати з чоловіками як це роблять жінки; але жінка не є протилежністю чоловіка як чорне й біле, різниці між чоловіками і жінками не в різних внутрішніх воспріятіях а в будові статевих і дітородних органів. якби жінка була протилежністю чоловіка по уяві і по світосприйняттю то в чоловіків були б очі на жопі, було б навпаки - в жінки очі спереду а в чоловіків мали б бути очі на жопі тоді, ззаду, але воно не так, очі у людей обох статей спереду. емансіпіруйте вже тих цип небораки, дайте їм посади в суспільстві і в релігії рівні нашим!
ну а трахатися ну а що там трахатися.. це ж совсім нескладно :)))))     якщо ти хлопак то ти не думай під час секселю з дівчиною що ти трахаєшся з хлопаком в якого цицьки і п#зда, то неправильно, ти націлюй мозги на те що дівчина бачить те що її трахає дівчина без цицьок і з х%єм, і тоді в тебе більше думки про дівчат і тоді - потєнція яіц нєт, оп!
а якщо ти дівчина, то ти не думай під час секселю з хлопаком що ти трахаєшся з дівчиною в якої немає цицьок і є х%й, бо тоді то нездорово, а просто думай що хлопак тебе бачить як хлопака але з цицьками і п%здою і тоді думки про хлопака опанують твоєю уявою. (iHop this helps)
і якщо ти дівчина і ось тебе бачать хлопці припустімо по цій теорії як хлопака без х#я і з цицьками то це не повод для тебе спати з хлопаками без х#я і з цицьками, дівчата мають спати з хлопаками в яких є х#й і немає цицьок.
а якщо ти хлопак і тебе дівчата бачать(хай собі бачать на здоров’я, шоб х#й стоял і дєньгі билі) як дівчину але з х#єм і без цицьок то це не привід для тебе хлопче спати з дівчатами в яких є х#й і немає цицьок, хлопцю треба спати з дівчиною в якої немає х#я і є цицьки.
ти Мене видиш неправильно, але то твої проблеми, кобилкa, не Мої! :D
(і за ті ваші проблеми кобилки й жеребці вас накажуть в міліції)

==========
2024-01-21, нд., 18:13
----------
§ а для Смерті Я вже людина недоторкана, бачились у жовтні-листопаді-грудні, привіт, зуби Мої цілі ;)

image Click to view



==========
2024-01-22, пн., 03:41
----------
§ ідоли то, дерев’яні, залізні, кам’яні.. мертві ідоли, йди подивися на власні очі!
§ переборов контролюємість стихійною і військовою магією. була переможена Сила. всі осі спостереження ворогу поламав що насправді є променями плавців Риб з Неба.
§ бенефакторство від Хуана Матуса - це Магія. справжні Чаклуни не стрибають з другого поверху ліжок на копчик, і не носять кришталеві кулі на голові. але біля справжніх Чаклунів відбуваються надприродні речі, справжні Чаклуни є причиною Магії. Волшебники керують Святими.

==========
2024-02-25, чт., 03:26
----------
§ немає інших Духів крім Великого Духа Творця Життя і Смерті Орла Окюдярмєтлвеніняре, зараз Він лагідно відчепить смєагол твою згинуту монаду від твого тіла і вона звільниться, піде до Окюдярмєтлвеніняре внаслідок чого ти перестанеш мучатися, і управляти твоїм тілом, смєагол, буде не неосознанними поштовхами свідомості з Потустороннього Світу згинута людина в муках, а Орел Окюдярмєтлвеніняре і тільки Орел Окюдярмєтлвеніняре буде управляти життєдіяльністю твого тіла в Клецафруалі, це для Духа щось схоже на те як ми управляємо моделькою гравця в кіберреальності, в Окюдярмєтлвеніняре в Потусторонньому Світі є не тільки прерії й ліси, є багато приміщень заповнених топовими серверами* що працюють самі по собі, також Орел Окюдярмєтлвеніняре починає водити всіми тваринними оборотнями-бєрсєрками. і є величезна різниця - коли тобою смєагол водить Окюдярмєтлвеніняре що знає все Небо, а не твоя людська згинута свідомість що мучається, це як небо і земля.
коли Я кажу комусь «привіт!» - Я вітаю Тебе, Окюдярмєтлвеніняре!
-----
*-- Великий Дух Творець Життя і Смерті Орел Окюдярмєтлвеніняре це також Евеем в якому запускається програма. ось ця вся реальність, клецафруаль - це все програма, твоє сприйняття, все що ти бачиш це програма, коли ти вмреш програма щезне.. декілька десятків резидентних програм-клецафруалів біжать весь час автоматично. середній час роботи програми клецафруалю - 100.000 років. Евеему потрібен струм і програмою Орел створює людей що є батарейками для Евеема. якщо одна програма-клецафруаль зависає то task scheduler виключає її і миттєво запускає новий клецафруаль. ти батарейка що дасть струм. корозії біт немає. цей Евеем вічний.. але перед тим як красти в сусіда мотоцикл з гаража помолися до собаки що живе в конурі на дворі - може не загавкає..

§ хочете ви того чи ні а Мені Вас трохи жаль Великий Дух Творець Життя та Смерті Орел Окюдярмєтлвеніняре хоч Я і всього лиш послід Ваш на землі.

public, , toltecianity, #зда, #вні, important, #єм,

Previous post Next post
Up