Гарбуз 1,2 кг
Морква 2 шт
Селера 1 шт
Цибуля 1 шт (велика)
Часник 2 шт
Оливкова олія 4-5 ст.л.
Сметана 2-3 ст.л.
Прованьскі трави 2 ч.л.
Грецькі горіхи молоті для подачі
Грінки для подачі
Петрушка ля подачі
Всі овочі порізати крупними шматками, тільки моркву і селеру пластинами тонкими. Викласти на деко, посипати прованськими травами, сіллю та полити оливковою олією. Готувати в духовці при 160 С (до мякості). Далі перекласти все у блендер додати води або овочевого бульйону (кількість води від 1 ст і більше, яку більше любите консистенцію). Перелити у каструльку . Довести до кипіння і додати сметану. Грінки: ржаний хліб я ріжу на кубики, посипаю сіллю, додаю пюре часнику, і поливаю трохи оливковою олією , перемішую все і готую при 180С в духовці до золотистого кольору.
Подаємо суп з грінками, сметаною, подрібненою петрушкою та грецьким горіхом. Смачного :)
Тыква 1,2 кг
Морковь 2 шт
Сельдерей 1 шт
Лук 1 шт (большая)
Чеснок 2 шт
Оливковое масло 4-5 ст.л.
Сметана 2-3 ст.л.
Прованские травы 2 ч.л.
Грецкие орехи молотые для подачи
Гренки для подачи
Петрушка для подачи
Все овощи порезать крупными кусками, только морковь и сельдерей тонкими пластинами. Выложить на противень, посыпать прованскими травами, солью и полить оливковым маслом. Готовить в духовке при 160 С (до мягкости). Далее переложить все в блендер , добавить воды или овощного бульона (количество воды от 1 стакана и более, какую больше любите консистенцию). Перелить в кастрюльку . Довести до кипения и добавить сметану. Гренки: ржаной хлеб я режу на кубики, посыпаю солью, добавляю пюре чеснока, и поливаю немного оливковым маслом , перемешиваю все и готовлю при 180С в духовке до золотистого цвета.
Подаем суп с гренками, сметаной, измельченной петрушкой и грецким орехом. Приятного аппетита :)