Телятина з рисом по-азіатськи

Jul 03, 2014 14:57

Вареники, банош, гуляші... все просто прекрасно і не буду спорити це моя улюблена їжа, але якісь таки азіатські смакові рецептори в мене є. Китайська тайська та корейська кухня мне захоплю вже давно, і все тому , що поєднання солодкого, гострого, солоного та кислого в одній тарілці зводить мене просто з розуму. Незважаючи на те , що більшість страв смажені, всі вони зберігають масу вітамінів, адже термічна обробка дуже короткотривала. То ж закриємо очі на смаження і піддамося цьому дивовижному смаку :) Смачного!!!!!





Баклажан 1 шт
Кабачок 1 шт
Рис 200 гр (басматі)
Томати чері 6-7 шт
Часник 3 зубчика
зелена цибуля рублена 2-3 ст.л.
Імбир сухий 1 ст.л.
Соєвий соус 70 гр
Мед 1,5 ч.л.
Телятина 300 гр
Оливкова олія 2 ст.л.
Свіжий коріандр



Розігріти дуже сильно вок. Влити оливкову олію, та вкинути телятину порізану на смужки. Готувати приблизно 3 хв, постійно струшуючи пательню. Далі вкинути порізані на дольки баклажан, кабачок та подрібнений часник, готувати ще 3-4 хв. Далі додати порізані чері , додати мед, імбир та соєвий соус. Постійно струшувати вок. Овочі мають бути альденте. В кінці додати зелену цибулю і перед подачею коріандр.




Вареники, банош, гуляши... все это просто прекрасно и я не буду спорить это моя любимая еда, но какие-то азиатские вкусовые рецепторы у меня не отнять. Китайская, тайская и корейская кухня мне очень близка уже давно, и все потому , что сочетание сладкого, острого, соленого и кислого в одной тарелке сводит меня просто с ума. Несмотря на то , что большинство блюд жареные, все они сохраняют массу витаминов, ведь термическая обработка очень кратковременная. Так закроем же глаза на жарку и поддадимся этому удивительному вкусу :) Приятного аппетита!!!!!



Баклажан 1 шт
Кабачок 1 шт
Рис 200 гр (басмати)
Томаты черри 6-7 шт
Чеснок 3 зубчика
зеленый лук рубленный 2-3 ст.л.
Имбирь сухой 1 ст.л.
Соевый соус 70 гр
Мед 1,5 ч.л.
Телятина 300 гр
Оливковое масло 2 ст.л.
Свежий кориандр



Разогреть очень сильно вок. Влить оливковое масло, и бросить телятину порезанную на полоски. Готовить примерно 3 мин, постоянно встряхивая сковороду. Далее добавить порезанные на дольки баклажан, кабачок и измельченный чеснок, готовить еще 3-4 мин. Далее добавить порезанные черри , добавить мед, имбирь и соевый соус. Постоянно встряхивать вок. Овощи должны быть альденте. В конце добавить зеленый лук и перед подачей кориандр. Подавать с отваренным рисом.

овощи, здоровое питание, соусы, обеды, азиатская кухня, крупы, травы и зелень, телятина, фитнес питание

Previous post Next post
Up