Фаршировані перчики по-бельгійськи

May 09, 2014 15:51

Якщо чесно, то в принципі , це абсолютно ті самі українські фаршировані перці, відрізняються тільки самі перчики. Вони оранжевого кольору і вони значно менші за розміром, ну і звісно подаються вони з томатним соусом, без чого бельгійці просто не можуть жити . Не можу сказати , що вони значно відрізняються смаком, але різниця таки якась є. Рецепт настільки нам сподобався , що ми вирішили його подавати в ресторані на вхідне. Смачного вам :)





Перчики 250-300 гр

Начинка:
круглий рис 50 гр
фарш з телятини 100-150 гр
цибуля шалот 1 шт
морква 1 шт (маленька)

Соус:
томатний соус 100-150 гр
овочевий бульйон 350 гр
оливкова олія, сіль,чорний перець, петрушка

Перці промити, зрізати шапочки. Змішати інгредієнти для начинки, на мілкій терці натерти цибулю шалот та моркву і начинити перці, закрити шапочки і викласти у форму. Збризнути оливковою олією , влити бульйон з томатним соусом, посолити і поперчити. Випікати при 170С , 50 хв. Посипати зеленою петрушкою перед подачею :)



Если честно, то в принципе , это абсолютно те же обычные фаршированные перцы, отличаются только сами перчики. Они оранжевого цвета, и они значительно меньше по размеру, ну и конечно они подаются с томатным соусом, без которого бельгийцы просто не могут жить . Не могу сказать , что они значительно отличаются вкусом, но разница все же какая-то есть. Рецепт настолько нам понравился , что мы решили его подавать в ресторане на entree .
Приятного аппетита :)

Перчики 250-300 гр

Начинка:
круглый рис 50 гр
фарш из телятины 100-150 гр
морковь 1 шт
лук шалот 1 шт

Соус:
томатный соус 100-150 гр
овощной бульон 350 гр
оливковое масло, соль,черный перец, петрушка

Перец промыть, срезать шапочки. Смешать ингредиенты для начинки, на мелкой терке натереть лук шалот и морковь и начинить перцы, закрыть шапочками и выложить в форму. Сбрызнуть оливковым маслом , влить бульон с томатным соусом, посолить и поперчить. Выпекать при 170С , 50 мин. Посыпать зеленым петрушкой перед подачей :)

закарпатская кухня, бельгийская кухня, венгерская кухня, морковь, обеды, перец, телятина, лук

Previous post Next post
Up