Фаршировані перчики по-бельгійськи

May 09, 2014 15:51

Якщо чесно, то в принципі , це абсолютно ті самі українські фаршировані перці, відрізняються тільки самі перчики. Вони оранжевого кольору і вони значно менші за розміром, ну і звісно подаються вони з томатним соусом, без чого бельгійці просто не можуть жити . Не можу сказати , що вони значно відрізняються смаком, але різниця таки якась є. Рецепт ( Read more... )

закарпатская кухня, бельгийская кухня, венгерская кухня, морковь, обеды, перец, телятина, лук

Leave a comment

Comments 3

vkusnoe_utro May 11 2014, 06:41:48 UTC
Аппетитные, заразки :)

Reply

delissimo May 11 2014, 10:30:06 UTC
И вкусные заразки

Reply


testertosterov May 15 2014, 19:11:51 UTC
Мені полюбилося коли роблять голубки і помежи них такі перчики фаршировані.

Reply


Leave a comment

Up