Мене пробило готувати за рецептами з мого дитинства. Майже всі вони готуються дуже просто, а смак несеш з собою все життя - це круто. Дасть Бог своїх дітей навчити готувати ці смаколики, бо погодьтеся, що хороші рецепти - це скарб :) .
Взагалі це пиріг з угорської кухні, але на Закарпатті його готують в кожній хаті, і саме з черешнею, то ж він нам став як рідний. А знайшовши в морозильній камері черешню - я просто не могла втриматися. Смачного вам!
Яйце 3 шт
Цукор 80 гр
Мука 200 гр
Масло 120 гр
щіпка солі
черешня 400 гр (заморожена)
По бажанню можна додати 1 ч.л. пекарського порошка
Яйце з цукром збивати до білої густої піни, потім додати м'яке масло. Добре збити. І потрохи додавати муку і сіль. Тісто гарно перемішати і додати черешні . Сильно розмішувати не потрібно. Випікати при 180С приблизно 40 хв. Пробуйте готовність зубочисткою.
Меня пробило готовить по рецептам из моего детства. Почти все они готовятся очень просто, а вкус несешь с собой всю жизнь - это круто. Даст Бог своих детей научить готовить эти вкусности, согласитесь, что хорошие рецепты - это сокровище :) .
Вообще это пирог с венгерской кухни, но на Закарпатье его готовят в каждом доме, и именно с черешней, поэтому он нам стал как родной. А найдя в морозильной камере черешню - я просто не могла удержаться. Приятного вам аппетита!
Яйцо 3 шт
Сахар 80 гр
Мука 200 гр
Масло 120 гр
щепотка соли
черешня 400 гр (замороженная)
По желанию можно добавить 1 ч.л. пекарского порошка
Яйцо с сахаром взбивать до белой густой пены, затем добавить мягкое масло. Хорошо взбить. И понемногу добавлять муку и соль. Тесто хорошо перемешать и добавить черешни . Сильно мешать не нужно. Выпекать при 180С около 40 мин. Пробуйте готовность зубочисткой.
I love to cook the recipes from my childhood. Almost all of them are prepared very simple but the taste you will not forget . Thats cool.
Generally, it is a pie from Hungarian cuisine, but in Transcarpathian region it is cooked in every home, using cherries , so we own this recipe. Bon appetit!
Egg 3 PCs
80 g sugar
200 g flour
Butter 120 g
pinch of salt
cherry 400 g (frozen)
If desired, add 1 tsp baking powder
Beat the eggs with sugar until thick white foam, then add soft butter. Beat well. And gradually add flour and salt. Dough mix well and add the cherries . Bake at 180C about 40 minutes .