Салат з курячої печінки з рокфором та горіхами / Chicken liver salad with blue cheese and walnuts

Nov 28, 2013 15:51

Я вже казала , що обожнюю сири з пліснявою, тому цей салат відразу впав мені в око, коли я побачила його в журналі Saveurs. Дуже корисний, пікантний і до нестями смачний :)




Рокфор 200 гр
Куряча печінка 500 гр
Грецькі горіхи 60 гр
Цибуля шалот 4 шт (я замінила пореєм)
Горіховий укус 100мл
Рослинна олія 100 гр
Помідори чері 16 шт
Вершкове масло 30 гр
Хлібні грінки
Зелень (я вибрала рукколу)
Сіль,перець



Печінку вимити і обсушити, нарізати крупними шматками. Цибулю мілко порізати і підсмажити на вершковому маслі (5 хв), додати печінку, посолити, поперчити і підняти вогонь на 3-5 хв. Додати горіхи і готувати ще 3 хв. Влити 2/3 оцту і трохи уварити. Зняти з вогню. В мисці перемішати оцет,який залишився, олію, сіль та перець.Полити цією сумішшю печінку з горіхами.



Викласти рукколу, печінку, порізані помідори і посипати салат рокфором та грінками. Смачного!


Я уже говорила , что обожаю сыры с плесенью, поэтому этот салат сразу бросился мне в глаза, когда я увидела его в журнале Saveurs. Очень полезный, пикантный и безумно вкусный :)



Куриная печень 500 гр
Рокфор 200 гр
Грецкие орехи 60 гр
Лук шалот 4 шт (я заменила пореем)
Ореховый укус 100мл
Растительное масло-100 гр
Помидоры черри 16 шт
Сливочное масло-30 гр
Хлебные гренки
Зелень (я выбрала рукколу)
Соль,перец



Печень вымыть и обсушить, нарезать крупными кусками. Лук мелко порезать и поджарить на сливочном масле (5 мин), добавить печенку, посолить, поперчить и поднять огонь на 3-5 мин. Добавить орехи и готовить еще 3 мин. Влить 2/3 уксуса и немного уварить. Снять с огня. В миске перемешать уксус,который остался, масло растительное, соль и перец. Полить этой смесью печень с орехами.
Выложить рукколу, печень, порезанные помидоры и посыпать салат рокфором и гренками.


I told you already that I love cheese with mold, so this salad immediately rushed to my eyes when I saw it in a magazine Saveurs. Very spicy and insanely delicious :)


Roquefort 200 gr
500 grams of chicken liver
Walnuts 60 gr
Shallots 4 PCs (I replaced leek)
nutty vinegar 100ml
Vegetable oil-100 gr
Cherry tomatoes 16 PCs
Butter-30 g
Bread toast
arugula
Salt,pepper


Liver wash and dry it, cut into large pieces. Chop the onions and fry in butter (5 min), add the liver, salt and pepper and raise the fire for 3-5 minutes Add nuts and cook for 3 minutes. Pour 2/3 of vinegar and simmer. Remove from the heat. In a bowl mix the vinegar,which remained, oil, salt and pepper. Pour this mixture liver with nuts.
Put the arugula, liver, chopped tomatoes and sprinkle with Roquefort and bread toasts. Bon appetite!

птица, томаты, chicken, cheese, salads, здоровое питание, saveurs, орехи, tomatoes, сыр, салаты, лук

Previous post Next post
Up