Pappa al pomodoro від Джеймі Олівера / Bread & tomato soup (Pappa al pomodoro) Jamie Oliver

Aug 23, 2013 23:50

Я все ніяк не могла добратися до http://zoryanchik.livejournal.com/383336.html від zoryanchik. Напевно це поки мій улюблений флешмоб, оскільки я просто обожнюю томати. Всі сорти, в будь-якому вигляді, хоч кожного дня! Джеймі підштовхнув мене скуштувати цей чудовий суп, і я просто в захваті. Смачно, ситно і дуже помідорно!!!!!





500 гр стиглих помідорів черрі
3 зубчики часнику (дрібно нарізаний)
1 великий пучок свіжого базиліка
оливкова олія 6 ст.л.
морська сіль
мелений чорний перець
400 гр консервовані томати ( я використовула свіжі бланшировані помідори)
500 гр черствого хліба (без кірочки)
ВІд мене: я ще додала 2 ч.л. цукру, так томати більше розкрили свій смак.



В вогнетривку поставити томати чері, додати 1 зубчик часник, половину пучка базиліку, сіль, перець та трохи оливкової олії. Запікати при 180С приблизно 20-30 хв.
В іншій каструлі розігріти решту оливкової олії та підсмажити на ній часник, базилік , цукор і додати томати (без шкірки). Готувати приблизно 15 хв. Додати запечені томати ( але зняти шкірку) та готувати ще 10 хв. Хліб подрібнити на шматки і додати до супу. Можна додати води , якщо суп занадто густий, але я не додавала. Смачного!
Оригінал взяти1 з http://www.jamieoliver.com/recipes/bread-recipes/bread-and-tomato-soup-pappa-al-pomodoro



Я все никак не могла добраться до http://zoryanchik.livejournal.com/383336.html zoryanchik. Наверное, это пока мой любимый флешмоб, поскольку я просто обожаю помидоры. Все сорта, в любом виде, хоть каждый день! Джейми подтолкнул меня попробовать этот замечательный суп, и я просто в восторге. Вкусно, сытно и очень помидорно!!!!!

500 гр помидоров черри
3 зубчика чеснока (мелко нарезанный)
1 большой пучок свежего базилика
оливковое масло 6 ст.л.
морская соль
молотый черный перец
400 гр консервированные томаты ( я использовала свежие бланшированные помидоры)
500 гр черствого хлеба (без корочки)
От меня: я еще добавила 2 ч.л. сахара, так томаты больше раскрыли свой вкус.



В огнеупорную посуду поставить томаты черри, добавить 1 зубчик чеснока, половину пучка базилика, соль, перец и немного оливкового масла. Запекать при 180С примерно 20-30 мин.
В другой кастрюле разогреть оставшееся оливковое масло и поджарить на нем чеснок, базилик , сахар и добавить помидоры (без кожуры). Готовить примерно 15 мин. Добавить запеченные помидоры ( но снять кожицу) и готовить еще 10 мин. Хлеб порезать на куски и добавить в суп. Можно добавить воды , если суп слишком густой, но я не добавляла. Приятного аппетита!

Оригинал взяти1 с http://www.jamieoliver.com/recipes/bread-recipes/bread-and-tomato-soup-pappa-al-pomodoro





Jamie Oliver*s recipe http://www.jamieoliver.com/recipes/bread-recipes/bread-and-tomato-soup-pappa-al-pomodoro

Thank you Jamie!!!!!!!!!!

томаты, italian cuisine, супы, soups, итальянская кухня, флешмоб

Previous post Next post
Up