Кабачкові бюргери з базіліком і пармезаном / Zucchini burghers with basil

Jul 23, 2013 00:41

Вчора бабуся передала багато великих кабачків. По всім закарпатським канонам, я б мала приготувати кабачкову мачанку ( закарпатська страва з тертих кабачків зі сметаною), але мені так захотілось овочевих бюргерів, ніжних і з присмаком сиру. Окрім цього, я вирішила їх не смажити, а випекти в духовці. Вийшли дуже смачні , з ароматом базиліку , ( Read more... )

кабачки, сыр, травы, завтраки, закуски

Leave a comment

Comments 9

zykerka_zuki July 23 2013, 04:55:03 UTC
Це як кабачкові оладки тільки в духовці! Дуже смачно!

Reply

delissimo July 23 2013, 08:15:11 UTC
дякую!

Reply


iris_birka July 23 2013, 07:58:35 UTC
з пармезаном має бути смачно!
мені не дуже сподобалось поєднання кабачків з кукурудзяним борошном, пробувала смажити і запікати.
гарне фото )

Reply

delissimo July 23 2013, 08:14:55 UTC
Його майже не чутно. Більше відчувається пармезан.

Reply


(The comment has been removed)

delissimo July 23 2013, 10:52:42 UTC
Пасибки! Ты участвуешь в "желтый ФМ" ?

Reply

(The comment has been removed)

delissimo July 23 2013, 11:26:18 UTC
Скинь пожалуйста ссылку, а то я не могу найти

Reply


andrusska August 1 2013, 13:24:00 UTC
Вчера приготовила - очень понравилось! Спасибо за рецепт.

Reply

delissimo August 1 2013, 13:34:00 UTC
очень рада, что понравилось :)

Reply


Leave a comment

Up