Кабачкові бюргери з базіліком і пармезаном / Zucchini burghers with basil

Jul 23, 2013 00:41

Вчора бабуся передала багато великих кабачків. По всім закарпатським канонам, я б мала приготувати кабачкову мачанку ( закарпатська страва з тертих кабачків зі сметаною), але мені так захотілось овочевих бюргерів, ніжних і з присмаком сиру. Окрім цього, я вирішила їх не смажити, а випекти в духовці. Вийшли дуже смачні , з ароматом базиліку , бюргери. Ням-ням!





Кабачок (великий) 1шт
Цибуля 1шт
Часник 2 зубчика
Яйце 1шт
Тертий пармезан 4-5 ст.л.
Сухарі 3 ст.л.
Кукурудзяна мука 1 ст.л.
Базилік декілька листочків
Сіль, перець

Кабачок та цибулю натерти на мілкій терці і дати стекти рідині. Натерти часник, додати кабачок і решту інгредієнтів. Сформувати бюргери . Випікати в духовці при 180 С приблизно 20-30 хв. (я перевертала бюргери). Смачного!


Кабачковые бюргеры с базиликом и пармезаном
вчера бабушка передала много крупных кабачков. По всем закарпатским канонам, я должна была приготовить кабачковую мачанку (закарпатское блюдо из тертых кабачков со сметаной), но мне так захотелось овощных бюргеров, нежных и с привкусом сыра. Кроме этого, я решила их не жарить, а выпечь в духовке. Получились очень вкусные, с ароматом базилика , бюргеры. Ням-ням!

Кабачок (большой) 1шт
Лук 1шт
Чеснок 2 зубчика
Яйцо 1шт
Тертый пармезан
4-5 ст.л.
Сухари 3 ст.л.
Кукурузная мука 1 ст.л.
Базилик несколько листочков
Соль, перец

Кабачок и лук натереть на мелкой терке и дать стечь жидкости. Натереть чеснок, добавить кабачок и остальные ингредиенты. Сформировать бюргеры. Выпекать в духовке при 180 С примерно 20-30 мин. (я переворачивала бюргеры).



Zucchini burghers with basil

Yesterday my grandmother presented many large zucchini to me. And I wanted to cook vegetable burghers. Also, I have decided to bake it in the oven. Burghers were delicious, with the flavor of basil. Yummmmyyy!

Zucchini (large) 1pc
Onions 1pc
2 garlic cloves
Egg 1pc
4-5 tbsp grated Parmesan cheese
Crackers 3 tbsp
Corn flour 1 tbsp
Basil leaves several
Salt and pepper

Grate the zucchini and onions, and let the liquid drain out. Grate the garlic, add the zucchini and remaining ingredients. Form burghers. Bake in oven at 180 C about 20-30 minutes. (I overturned burghers). Bon appetit!

кабачки, сыр, травы, завтраки, закуски

Previous post Next post
Up