Салат з грушею, абрикосовим конфітюром і бринзою / Salad with pears, apricot jam and cheese

Jul 19, 2013 18:52

Цього літа мій фрукт- груша. Солодка і соковита, мяка і ароматна. Салат дуже смачний, швидко готується, а абрикосовий конфітюр додає особливого присмаку.








Груші 3-4шт (середні)
Томати чері 100 гр
Рукола пучок
Базилік декілька листочків
Бринза 50 гр

Соус:

Абрикосовий конфітюр 2 ч.л.
Сік лимона 1 ст.л.
Оливкова олія 3 ст.л.
Сіль

Томати розрізати навпіл, груші скибками, додати зелень. Інгрідієнти до соусу змішати та полити салат. Посипати все бринзою. Смачного !



Салат с грушей, абрикосовым конфитюром и брынзой

Этим летом мой фрукт - груша. Сладкая и сочная, мягкая и ароматная.
Салат очень вкусный и быстро готовится, а абрикосовый конфитюр придает особый привкус.





Груши 3-4шт (средние)
Томаты черри 100 гр
Руккола пучок
Базилик несколько листочков
Брынза 50 гр

Соус:
Абрикосовый конфитюр 2 ч.л.
Сок лимона 1 ст.л.
Оливковое масло-3 ст.л.
Соль

Помидоры разрезать пополам, груши ломтиками, добавить зелень. Ингридиенты к соусу смешать и полить салат. Посыпать все брынзой. Приятного аппетита!


This summer my fruit is pear. Sweet and juicy, soft and aromatic. Salad is so delicious and apricot jam gives a special flavor. Try it !





Pears 3-4pcs (average)
Tomatoes 100 g
Arugula beam
Basil few leaves
Cheese-50 g.

Sauce:
Apricot jam 2 tsp
Lemon juice 1 tbsp
Olive oil 3 tbsp
Salt

Cut tomatoes in half, peasr- slices,then add the greens. Mix all Ingredients for the sauce and pour over salad. Sprinkle with the cheese. Bon appetite!

томаты, травы и зелень, груши, травы, салаты, завтраки

Previous post Next post
Up