Звідки натхнення?

Feb 18, 2013 02:29



Сьогодні передивився доволі цікавий фільм "Іоан 23 - папа миру". Про головного героя ви можете без проблем прочитати в неті, мова не про те. Найбільш зворушливим фактором для мене став факт дружби католицького та православного єпіскопів, що згадується в цьому фільмі. Справжній лакмусовий папірець та демонстрація того що нам потрібно - єдиний християнський фронт. Я неодноразово висловлював свій негатив про католиків, і це є правдою - мені вони не подобаються, але сеодно вони залишаються нашими братами во Христі! Може вони помиляються(а я так і вважаю), але яким би не був твій брат - він сеодно твій брат! І на цьому тлі одразу як відома субстанція спливає запрошення до спільноти "Записки руского путешественника". Два рази писав, що мене не цікавить псевдонаучна маячня(в цій спільноті автори ніби мандрують часом та відкривають слов'янські очі, затьмарені іудо-християнською маячнею), але адмін неймовірно впертий в своєму прагненні. Ну що ж  - ось тобі моя відповідь....
Що я дізнався з цієї спільноти? Князь Володимир-жид,св. Кирил та Мефодій знищили слов'янську писемність замінивши її примитивною абеткою, а перші християни на русі на багаттях православної інквізиції спалили Орійські космічні кораблі(останнє додав від себе на ґрунті загальних враженнь).
Іудо-христиняство - мабуть найбільший головний біль неоязичників. Іслам та різноманітні секти типу н'юейдж не цікавлять борцунів за мать сиру землю. 3 дні тому купив собі маленький примірник книги "Апостол", бо саме цей розділ Святого Писання я зараз вивчаю, повномірна біблія не вміщується в мою торбу. Звісно неопаганам не ріже вухо факт, що Христа розіп'яли іудеї. І мабуть факт перших ворогів християнства в особі фарісеїв вами теж непомічений? Ви хочаб раз поцікавились що зробили з апостолом Іаковом? Я певен,що ні. Каюсь, сам 7 років перебував в мороку стереотипу "жидівського" християнства. Слава Богу вийшов. Причому початком стали слова нині покійного Владики Феодосія, який на мої волання про жидівську віру відповів:"Сину мій, ти Біблію коли останнього разу відкривав?Хто першим ворогом завжди був". А я ж потім і відкрив. Відкрив і до нього з нею ходив за поясненнями... і він пояснив, все пояснив.
Скільки бруду ви виливаєте на віру Христову? Скільки необґрунтованої брехні лунає з ваших уст. Перечитуючі ваші сайти та як підсумок цієї нотатки хочеться запитати:"Ви берете на себе роль рятівників слов'янства, ви майже ігноруєте секти та іслам, ви нехтуєте фактором, що подавляюча більшість в нашій країні є такими-сякими, але християнами, і ви вперто принижуєте їх(фігня хлопці, бо ніколи не можна ображати того, кого прагнете навернути до своєї віри), тож є певні сумніви стосовно національності  спонсорів вашого натхнення, може поясните мені грішному чия віра є жідівською?".
Previous post Next post
Up