невеличке побажання

Jan 01, 2014 14:14

На вчора в мене були такі гігантські плани :))) А прокинулася я з температурою, яка взялася просто таки нізвідки. Оскільки ніякої логіки в подіях не було, я просто вдячна Богові, що в такий спосіб турбується про мій відпочинок. До вечора я зробила тільки найважливіші речі, які завжди підіймають мені святковий дух і створюють легкість на душі: спекла тістечка, помила підлогу вдома і прибрала купи паперів, журналів, вирізок, записок, відкритих листів і неспакованих поштівок.
Зустріли новий рік ми з двоюрідною сестрою, яка... довго описувати... просто дуже дорога мені людина від часів, коли я ще повзала під стіл на днях народженнях.
Ми разом зробили собі такий-от новорічний віночок. Не простий, а трошки символічний. Власне, тому й побажання усім вам - моїм жж-друзям :)

Я бажаю і вам і собі ніколи-ніколи не сумніватися в тому, що любов Бога до нас завжди просто так, завжди безмежна, завжди особистісна і безумовна. І ще бажаю нам віднаходити цю любов у людях, подіях довкола нас, шукати і знаходити у собі самих чудесні речі, тішитися і дякувати за них. Хай ті, які почуваються самотніми, обділеними, виключеними чи чимсь нещасливими наполегливо і самовіддано шукають, а коли не стає сил - покладуться на Того, хто точно ніколи їх не підведе. Хай ті, які почуваються любленими, дорогими, реалізованими і на свому шляху будуть відкритими, будуть щедрими, будуть зрячими, будуть "всім для всіх", не жаліючи нічого, що йде, будуть вдячними і з доброю пам'яттю.
Усім нам чудового року. Особливо нашій Україні - місцю, де результати нашої праці, нашого життя, як ніде інше - очевидні. 

початок, друзі, любов, нове і незнане, мрії

Previous post Next post
Up