Інтелектуальні мережі

Mar 29, 2015 09:24

Совки вивчали всі моделі, їхні принади та недоліки. Але запровадили ієрархічну як у армії. Все це вже проходили на практиці ті хто влаштовував комп'ютерні мережі і знає, що для кожної задачі свій тип стосунків чи їх комбінацій діє краще. Людські суспільства є складнішими. На штучному інтелекті простіше випробувати моделі. Так стане видніше, яка є природа власті (до хобів приєднується тим більше чим більше з'єднань має, багаті стануть багатшими), про нашу інтерзалежність з тими "пожаттями рук" через п'ять, чи скільки там, посередника, тощо. Також так видно теоретичні помилки. От думали мад'яри Paul Erdös і Alfréd Rényi одне, а на практиці, як технологія дозволила перевірити теорію, вийшло зовсім інакше.

Кумедно, що дядя намалював мережевий зв'язок як "ієрархія вид зверху, але з боковими з'єднаннями". Та пояснює цілком доступно, називаючи недоліки випробуваної системи: Тотальне рабство з забороною думати тим хто "знизу", безвідповідальність як наслідок виконання наказів "зверху", інертність у виправленні помилок "гос.плану", безініциативність, обмеженість дозволами, тощо.

Нам казали що ціною "вільного" ринку є періодичні кризи. Але, я б сказала, що то є неправда. Провина у "виливанні молока в море" є погане соціальне влаштування. Не гроші мусять бути владою, а вміння виробляти нове творчістю, організаторством, розумом та новим баченням та ерудицією. Тоді криза одних стане святом голодних. Так, диви, і бідних не залишиться. Щедрим не дають вмерти. Цього ієрархічні мавпи високого рангу неспроможні зрозуміти, бо це протирічить їхньому способу задирання "наверх", насильству та крадіжці. Ті хто неспроможний, нехай себе пошукають в іншому. Лінь є відсутністю мотивації. Добробут знаходиться в самореалізації. Тільки для того треба прибирати тих хто обмежує твій вибір штучно, досить і натуральних причин.

https://m.youtube.com/watch?v=xHcfKQqfbYI&sns=em

окупація, щоб не забути

Previous post Next post
Up