(no subject)

Feb 25, 2015 07:56

Народу України все зрозуміліше стала одна проста істина. Українська держава, тобто її управління захоплене олігархами, плутократами та бюрократією і працює виключно на їх власні потреби, абсолютно ігноруючи думку суспільства. За допомогою створеної системи виборів, міліції, внутрішніх військ, СБУ, судів, прокуратури, податкової служби та інших органів в Україні процвітають крадіжки, дезінформація, ігнорування законів на всіх рівнях. Підприємництво задавлюється непомірними поборами звідусіль. Така країна приречена. Це все більше стає зрозумілим «пересічному» громадянину. І це мало обходить президента, який нагло порушує закони про оборону і багато інших, парламент, який гульма гуляє і неквапливо розглядає третьорядні закони, а по суті нічого не змінює. Це цілком задовольняє хабарників в податковій, митниці, уряді, суді. Тасування старої колоди адміністраторів, які чудово себе почувають в старій системі координат нічого не змінює. На жаль суспільство знову обдурене, обкрадене і дезинформоване.

Коли платити вже нічим, ціни ростуть не на відсотки, а в рази, банки грабують, влада грабує, ворог грабує чекати далі і нічого не робити неможливо. Що робити? Відповідь проста. Потрібно зробити дрібницю: організуватися і запровадити механізм суспільного контролю за владою. І коли такий механізм буде запроваджений, то владою залишатимуться тільки ті виконавці, які працюють на благо, а не на шкоду.

Що ж це за механізм такий чудовий?
Все геніальне просте. Це вибори!!! Тільки не ті вибори, якими нас дурять вже споконвіку, а дійсно вибори. По закону з назвою «Конституційний закон про постійні відкриті вибори та референдуми».
В чому х відмінність цього закону від існуючого? Відмінностей багато. Основні такі:
1. Вибори відкриті і їх результати знаходяться на сайті кожної виборчої дільниці і кожен може подивитися хто за кого проголосував.
2. Вибори постійні і обраний президент, депутат, суддя чи адміністратор залишається на своїй посаді доти, поки за нього проголосували 50% і більше. Але як тільки «пересічні» громадяни змінили свою думку про даного висуванця і відсоток голосів за цього президента, депутата, суддю, адміністратора стане менше 50% протягом семи днів, то такий президент, суддя, депутат, адміністратор втрачає свою посаду і стає виконуючим обов’язки до моменту обрання нового. Починаються нові вибори, які тривають 1 тиждень. І новим обраним стає громадянин, який набере більше 50% голосів.

3. Кожен обраний на посаду має гарантований термін перебування на посаді 6 місяців. Після цього терміну перебування його на посаді залежить виключно від думки громадян згідно цього закону.

4. Обраний президент, депутат, суддя чи адміністратор не дає жодних присяг, не затверджується ніким і отримує свою посаду виключно на підставі свого паспорта та результатів виборів, розміщених на сайтах виборчих дільниць.

5. Кожен громадянин може змінити своє голосування один раз за тиждень голосування і 1 раз на місяць після тижня голосування.

Є ще багато інших відмінностей, дивіться текст закону (http://chita-i.dreamwidth.org/490065.html), але вищенаведені є основними. І коштують такі вибори вчетверо дешевше ніж вибори по існуючому в Україні закону. Вони коштують 10 гривень на рік (1.3 долара) з кожного громадянина України на рік в цінах на 01.03.2014 р.

Організовуйтеся в громади, почитайте закон, обирайте самі «відповідальних» і рухайтеся далі згідно закону. Владу згори вам не віддадуть! І життя згори вам не покращать.

цитати, ідеї гідні розповсюдження

Previous post Next post
Up