Alai Oli. Мінськ. Re:Public

Nov 24, 2015 03:03



Як же круто, коли є такі групи, твої однорічки, які ростуть і змінюються з часом, а ти разом з ними. Просте уральське бидло(с), бунтарі, неврівноважені, наркомани-експерементатори. Такими я їх пам*ятав, коли вперше надибав в неті. Йшли роки, вони подорослішали, вокалістка Оля вилікувалась від наркоманії, зайнялась успішним фітнес-бізнесом, одружилась, і в неї тепер двоє прекрасних дітей. В групи з*явився новий гітарист, звучання стало значно якіснішим і професійнішим. Але є одна річ, яка є, була і надіюсь завжди буде непідвладна часу - бескінечна позитивна енергетика. І байдуже в якому вони грають жанрі - реггі, році, хіп-хопі... в кого вірять - бога, джа, будду... який в них розріз очей чи колір шкіри.
...коли вони несуть ТАКУ енергетику, коли вони ТАК надихають людей.
Я знаю - вам важко. Важко знаходити час на музику, коли навколо стільки турбот - з бізнесом, дітьми і банально де підзаробити грошей. Але ви нам потрібні. Бо ви - найтепліші та найправдивіші, несете бездонне світло і радість і після ваших виступів хочеться обійняти та любити увесь світ. Ви - ЖИВІ, і не боїтесь ризикнути, помилитись чи піти нетрадиційним шляхом. Так ви ростете над собою.
Це були круті 10 років у вашому виконанні. І ще будуть! І 10 і 20 і 30 і... все у вас вийде:)

Спасибі Вам і всім хто прийшов, грів серцями та зробив справжнє ямайське літо в цей депресивний та холодний осінній день.
Мінськ не треба розігрівати, ви самі розігріваєте(с)
Тут були бульбашки



І мілашний малий син Олі, який посеред концерту бавився шариками









Любов, добро і ручки:)















І дві Олі;)






Я буду петь регги нашим детям,
Когда будет дождь за окном.(с)

Не отпускай тепло из сердца своего!
Холодною зимой, когда вьюга, погреюсь я в сердце друга.(с)

музика

Previous post Next post
Up