Велика пожежа на Хрещатику (фото, відео)

Jun 20, 2011 00:22


Десь о десятій з чимось мені подзвонила Тетяна, мама Лисиці, що вона на Хрещатику, що просто біля Майдану величезна пожежа, весь Хрещатик затягло димом, і чути якісь вибухи. Ці вибухи, досить голосні, я чула просто у слухавці.

Схопила фотоапарат і камеру, рвонула на Хрещатик - під страшенною зливою. Змокли ми разом з технікою до нитки. Але полум’я висотою, за словами очевидців, з кількаповерховий будинок, загасили досить швидко. Я побачила лише дим і силу-силенну пожежних, "швидких" і міліцейських машин.

Загорілася будівля у дворі на вулиці Городецького. Міліціонер-ДАІшник сказав, що це господарська будівля - там вибухали балони з газом і тріскався шифер на даху. Начебто вона має якесь відношення до метрополітену. Сам двір, з якого валив густий дим, був очеплений озброєною, в т.ч. автоматами, міліцією, всередину нікого не пускали.

Від виходу з метро "Хрещатик", що на Городецького, прибігли якісь хлопці і сказали, що метро все затягнуте димом, звідти евакуюють людей.

Так би й не було в мене гарних фото і відео, але познайомилась з дуже симпатичною парою, туристами з Норвегії, Kyrre Gregersen і Marianne Baardsgjerde. Найгарніші фото і відео у цьому пості зроблені саме ними, за що їм від мене велика подяка. Ми з Marianne навіть бігали під дощем у Пасаж, дивитися там з підворотні, перегородженої пожежною машиною, як пожежники закінчували гасити полум’я. Можу сказати точно, що горів не якийсь маленький господарський "сарайчик", а високий будинок, і горів згори донизу...










Прохід у двір, де сталася пожежа













image Click to view



пожежа

Previous post Next post
Up