Піарю два цікаві матеріали

Jun 19, 2011 19:18

По-перше, повний текст Звіту тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування випадків цензури у засобах масової інформації, тиску на свободу слова в Україні та перешкоджання законній професійній діяльності журналістів:

http://www.poryad.com/?p=11317

По-друге, різко написану статтю Олексія Ярославцева "У роздумах":

...Ті, хто дорвалися до влади, зараз ніяк не можуть усвідомити, що влада насправді завжди минуща. Що таке п'ять, сім, десять років? Повірте, навіть для людського сприйняття часу - небагато. Політичні в'язні, яких отримала Україна за останні півроку, - це не ігри з демократією і не "потужна рука" нинішньої влади. Це спроба покарати активних людей за їхню громадську позицію. В принципі, те, чого в розвиненому суспільстві категорично робити не можна. Ніякій владі не можна. Маятник гойдається в дві сторони. Повертаючись, він може знести всіх, хто розраховував прописатися у ній навзавжди.

Що далі? А далі, боюся, почнеться найцікавіше. Справа кожного з політв'язнів, від Лисиці-Сінькової до Андрющенка, буде найуважнішим чином розслідуватися Європейським судом. Що згодом, безумовно, виллється у сотні тисяч євро компенсації морального збитку.

Хто буде платити? Звісно, я. Звісно, ви. Звісно, всі, хто підтримав і не підтримав Януковича в його прагненні, стоячи на трибуні Верховної Ради, поцупити ксівку Президента України...

Повністю тут: http://alek-ya.livejournal.com/2006317.html

журналістика, політв’язні, френди

Previous post Next post
Up