"Попов, оплати наші платіжки!"

Jun 18, 2011 15:17

17 червня 2011 року біля КМДА Київська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" провела акцію "Попов, оплати наші платіжки!". Захід націоналісти присвятили кількаразовому зростанню тарифів за житлово-комунальні послуги, яке відбулося у столиці за час правління "смотрящєго по Києву" Попова, повідомляє прес-служба партії.


Близько півсотні киян підтримали акцію та прийшли пікетувати КМДА зі своїми платіжками за житлово-комунальні послуги. Активісти вигукували «Попов, оплати наші платівки!» й тримали банери: «Геть антинародний режим олігархів та українофобів!», «Збільшуєте побори - очікуйте революції», «Де обіцяне покращення життя все сьогодні?», «Нелегальний Попов - незаконні тарифи!», «Зупинимо тарифний геноцид!».

Голова Київської міської організації ВО «Свобода» Андрій Іллєнко під час свого виступу зазначив: «Сьогодні в Україні панує олігархічна система, коли не держава існує для народу, а народ і держава - для обслуговування групи олігархів. Сьогодні ми стали свідками того, як перед державою було списано мільярдні борги Обленерго - приватних структур, які належать олігархам. У той час як комунальні борги громадян лише ростуть. Житловий Кодекс, який збираються ухвалити у Верховній зРаді - черговий привід відібрати в українців їхнє житло. Ми отримаємо сотні тисяч українців-безхатченків, яких теперішня антинародна влада зробить бомжами.

У Києві - місті з багатовіковими традиціями самоврядування - особлива ситуація. У столиці влада є нелегітимною, призначеною бандитським урядом, який вбачає у киянах лише населення, з якого можна викачувати гроші. Багато хто з нас на цю акцію прийшов із власними платіжками, де чітко видно, як за останній рік зросли тарифи - удвічі, втричі. Сьогодні можна говорити про те, що вже дуже скоро люди отримуватимуть такі платіжки, за якими фізично не зуміють заплатити.

Вибори до Київської міської ради та вибори нового міського голови мають відбутися негайно. Свободівці сформують таку владу, яка буде українською і працюватиме на інтереси киян, а не на користь олігархам і бюрократам.

Єдиний спосіб змінити життя на краще - не просити у влади дрібних подачок перед виборами. Реальна перемога українців буде лише тоді, коли відбудеться соціально-національна революція. Лише тоді майно, вкрадене олігархами в українців, буде повернено нації».

Заступник голови Київської «Свободи» Юрій Ноєвий додав: «Київ - не те місто, про яке ми мріяли, він не є столицею великої незалежної держави, за яку боролися у 20 столітті українські націоналісти. Сьогодні Попов та його поплічники дуже вдало маніпулюють своїм становищем і спрямовують зусилля проти інтересів киян. Ми не маємо адекватного політичного представництва, демократичні інститути повністю розвалено, ми потерпаємо від прямого посягання на наші громадянські права. І можемо констатувати: наступ бандитської влади на українців призведе до відвертого невдоволення і обурення громадян, які переростуть у соціально-національну революцію».

свобода, кмда

Previous post Next post
Up