Правда про Львівське 9 травня (стаття корінного львів’янина - очевидця подій)

May 14, 2011 13:44

Не з усім стовідсотково погоджуюсь, а також вважаю статтю задовгою. Але у ній є просто безцінні свідчення і думки, тому раджу усім, хто ще не бачив, прочитати.


...Основна суть, що перевернула все з ніг на голову, криється саме в невеличкій деталі, в незначній, але сильно роздмуханій підміні понять, яка перетворила патріотичну молодь у начебто дикунів і вандалів. Ця деталь очевидна: адже ВСЯ СІЛЬ У ВЕТЕРАНАХ!

Зауважте, основний вдало розрекламований удар пропагандистської машини націлений на те, що молодь скандувала, кричала і била ветеранів, тоді як насправді ветеранів ніхто з націоналістів і не збирався рухати.

Молоді люди Львова вийшли протестувати проти приїзду таких самих молодих проросійських націонал-шовіністів з Криму та Одеси. А ветерани взагалі в цій ситуації нікому б не були цікаві, якби кримсько-одеські провокатори свідомо ними не прикривались і не використовували їх як гарматне м’ясо піару.

Погодьтесь, бійка по лінії: "ПРОУКРАЇНСЬКА МОЛОДЬ VS ПРОРОСІЙСЬКА МОЛОДЬ" - це виглядає нормально, а от бійка по лінії: "ПРОУКРАЇНСЬКА МОЛОДЬ VS СТАРЕНЬКІ ВЕТЕРАНИ З БУКЕТИКАМИ" - виглядає гиденько і паскудно.

Що й потребувалось розрекламувати!..

Читати повністю на сайті ІА "Поряд з вами" (відкриється у новому вікні)

львів, статті чужі

Previous post Next post
Up