14 вересня - прем'єра геть нового Vladislava Левицького

Sep 11, 2012 22:23


У п'ятницю, 14 вересня, у нічному клубі Picasso відбудеться презентація кліпу на пісню Владіслава Левицького "Думаю".

Свіжий трек є першою ластівкою з масштабного балканського проекту Левицького. Незважаючи на назву пісні, жодних серйозних роздумів на філософські теми не передбачається. Співак, як завжди, думає виключно про жінку.




До слова, жінка, що зіграла головну роль у кліпі на пісню "Думаю", не отримала жодних гонорарів. Зрештою, і не претендувала. Гроші їй не потрібні, бо вона - манекен. Саме з манекеном Vladislav Левицький тусується у відео: танцює, випиває, романтично обіймається на морському узбережжі, все інше лишилося за кадром ;)

Зйомки кліпу на пісню "Думаю" відбувалися у Стамбулі і у славнозвісному Тунелі Кохання, що в Рівненській області. Це перша пісня у репертуарі Vladislava Левицького, яку він повністю створив сам: написав текст, музику і навіть став режисером відео.

Під час прем'єри Левицький виконає кілька пісень з нового балканського проекту, потішить улюбленими "медляками" і взагалі буде в повному розпорядженні публіки. Презентація кліпу відбудеться 14 вересня у нічному клубі Picasso. Початок - о 22:00. Вам буде про що подумати! ;)

Левицький, pr

Previous post Next post
Up