PR | Андріана показала новий кліп і колецію одягу!

Feb 19, 2012 22:11


Співачка Андріана показала рідній публіці відео на свою найновішу пісню "Назовсім". Презентація відбулася у Львові, в нещодавно відкритому ресторані-клубі "Маестро".
Але звичайну презентацію Андріана вирішила перетворити на яскраве шоу. Несподіванкою для вишуканої публіки став показ суконь від Андріани.




"Мене недолюблюють українські дизайнери - я у них нічого не купую. Зазвичай свій сценічний одяг, костюми для балету і навіть речі для чоловіка і сина я шию сама, - розповідає Андріана. - І от за роки мого сидіння біля швейної машинки назбиралося 27 суконь. І я вже просто не могла тримати їх у шафі!.."
На імпровізованому подіумі з'явилися моделі агенції "Щасливі-models", шоу-балет "Детройт", співачка Олеся Киричук і сама Андріана.



Після презентації кліпу і показу моделей Андріана нарешті вийшла на сцену і запалила публіку годинним виступом. Під кращі пісні співачки танцювали Vladislav Левицький, Zоряна, Олена Корнєєва, Андрій Великий і Влодко Лучишин з "Львівської Хвилі", Андрій Ферцак та Назар Бійчук з радіо "Люкс". З коньяком у руках були помічені Андрій Заліско, група "Вушка", Віталій Новосад та інші завсідники гучних вечірок.

image Click to view



Нагадаємо, режисером кліпу "Назовсім" став Володимир Шурубура. У відео співачка з ніжної дівчини перетворюється на фатальну жінку-вамп, яка здатна заявити ліричному герою: "Давай, милий, іди на... Назовсім!"

Левицький, Zоряна, pr, група "вушка", Андріана

Previous post Next post
Up