ЩедреЕтно '2014: Йорий Клоц, Патриція, ГИЧ Оркестр!

Jan 05, 2014 11:42

Минулого року ми з Вікторією Міщук придумали "ЩедреЕтно" - проект з крутою етнічною музикою від непересічних гуртів, під час якого зібрали гроші на транспортну програму НРЦ "Джерело". Завдяки нашим зусиллям діти і підлітки з ДЦП отримали 25000 гривень на пальне для спеціальних автобусів, які можуть перевозити інвалідні візки.

Цього року ми теж влаштовуємо "ЩедреЕтно". Метою проекту у 2014-му є допомога двом малявкам - Софійці і Лук'янчику. Вони не можуть вийти на прогулянку без апарату штучного дихання. Їм потрібні спеціальні візки, до яких такий апарат кріпиться. Батьки вирішили купувати не нові, а б/у. На все про все потрібно 30000 гривень. Смішні гроші, правда?

Навколо "Щедрого Етна '2014" вже об'єдналися дуже класні особистості і колективи. На самому концерті будуть наші улюбленці - група "Патриція" зі спеціальною етно-програмою, іронічно-етнічно-маскулінні "ГИЧ Оркестр", які теж спеціально для нас готують щось особливе, і "Йорий Клоц" - вони розбомблять будь-який смуток своїм гупалом і запалом:))

Словом, буде ще крутіше, ніж торік. Ясношо, передбачаються всілякі розіграші ексклюзивних лотів - і авторських картин, і книжок від Видавництва Старого Лева, і ще небачених лімітедедишинів від самих музикантів. Але найголовніше, на чому хочу наголосити, - публіка, яку збирає "ЩедреЕтно". Це люди, які знаються на музиці. Це люди, які готові творити добро. Це люди, з якими варто потусуватися :)

19 січня, 19:00, нічний клуб Picasso. квиток - 90 гривень.

Будь щедрим! Тобі сподобається! :)

image Click to view

завтра буде сонце, гарні новини!

Previous post
Up