Манти

Jun 05, 2015 20:21

Іноземна кухня мене не відпускає))

Манти їла на 1 курсі на практиці. Там кухарка була казашка. І відтоді теж хотіла зготувати, не знаю, що мене стримувало. Нас часто щось стримує, тоді як ми маємо всі інструменти, щоб реалізувати свою мрію.

Тісто як на вареники. Фарш - мясо з цибулею, як на пельмені. На маленькі кубики ріжемо картоплю і моркву. Так щоб 1:1 мяса і овочів. Можете міняти пропорцію. Тісто розкачуєте, ріжете на квадратики, кладете начинку і защипуєте навхрест кінці, ну як конвертики з яблуками. А потім ще ті кінці між собою теж защипуєте. Чи можете їх як хінкалі защипати. Чи як картопляники. Так, щоб не було грубих країв тіста. Варити треба в пароварці, але я варила як звичайні пельмені, 20 хв. Смачно і ситно. Легше ніж пельмені.


смакота

Previous post Next post
Up