дуркуємо))

Jan 17, 2017 10:41

мені чесно-пречесно смішно читати про шарфянкову хворобу, коли гребуть слінги пачками під колір очей, під колір очей дитини, під колір шпалер, сумки, нігтів і тп
так, я користуюсь слінгами, але вони в мене саме для того, щоб з дитиною було зручніше і можна було більше встигнути зробити.
зараз маю потребу в короткому шарфі, але оскільки з Вовкою вони мені якось не знадобились, то не мала нагоди взагалі їх протестувати.
коли отримала замовлення з Яро Ла Вита і побачила малюнок, то погляд впав на відріз тканини, який я використовую, як килимок для крісла (там на фото видно на кріслі 2 шмат такої тканини))))


там теж листочки. тканина тягнеться , як має бути в слінгу по діагноналі, шкода лише, що закоротка довжина, лише 2,25 м, навіть не 2-ка . вчора намотала в рюкзак))) ну, майже рюкзак, бо вистачило лише під попою малого зав'язати вузлик, під ногами не виводила)))
виміряла щільність тканини - вийшло десь 150 г)) ширина прибл. 66 см
тож, якщо я б із задоволенням слінги свої використала б на покривало, то і навпаки теж часом можна)))
тканина тримає добре - півгодини навіть той вузлик витримав і нічого не сповзло, хоч малий крутився і що головне, власне, для чого був експеримент, коротший відріз легше відрегулювати та підтягнути, в довгому шарфі значно складніше



2017, слинг, фото, Димка, бред, о себе, дети

Previous post Next post
Up