Знову моя знайома, яку я вже згадувала раніше, надихнула мене на черговий експеремент на кухні:) Цього разу - Львівський сирник у мультиварці. Без великого вступу скажу, що смачнюка ще та.
Оригінал рецепту можна знайти
тут, а я для себе коротко занотую, бо впевнена, що ще не раз буду повторювати його.
Продукти для готування сирника:
- сир (творог) - 500 г
- яйця - 4 шт
- цукор - 150-170г
- вершкове масло - 100г
- родзинки
- цедра 1 лимона (обов'язково)
- манна крупа - 1 ст.л.
Для глазурі:
- 2 ст.л. какао
- 2-3 ст.л. сметани
- 2 ст.л. цукру
- 1 ст.л. вершкового масла
Змішати розм'якшене вершкове масло із цукром. Додати яйця і сир, та гарно збити блендером. Далі додаємо манку, цедру та родзинки, все перемішуємо.
Виливаємо суміш у чашу мультиварки, саму чашу нічим не змащувала. Ставимо у режим "Випічка" на 65 хв.
Після приготування, не виймати відразу. Дати постояти у мультиварці із відкритою кришкою хвилин 15-20. Потім вийняти та дати охолонути.
Для глазурі змішуємо сметану, цукор та какао і варимо на повільному вогні поки цукор не розчинеться. Коли знімемо з вогню, додамо вершкове масло і все гарно перемішаємо.
Обмазуємо наш сирник і смачнюка готова:)