Львівський сирник

Oct 25, 2013 10:19

Знову моя знайома, яку я вже згадувала раніше, надихнула мене на черговий експеремент на кухні:) Цього разу - Львівський сирник у мультиварці. Без великого вступу скажу, що смачнюка ще та.



Оригінал рецепту можна знайти тут, а я для себе коротко занотую, бо впевнена, що ще не раз буду повторювати його.

Продукти для готування сирника:
  • сир (творог) - 500 г
  • яйця - 4 шт
  • цукор - 150-170г
  • вершкове масло - 100г
  • родзинки
  • цедра 1 лимона (обов'язково)
  • манна крупа - 1 ст.л.
Для глазурі:
  • 2 ст.л. какао
  • 2-3 ст.л. сметани
  • 2 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. вершкового масла
Змішати розм'якшене вершкове масло із цукром. Додати яйця і сир, та гарно збити блендером. Далі додаємо манку, цедру та родзинки, все перемішуємо.

Виливаємо суміш у чашу мультиварки, саму чашу нічим не змащувала. Ставимо у режим "Випічка" на 65 хв.

Після приготування, не виймати відразу. Дати постояти у мультиварці із відкритою кришкою хвилин 15-20. Потім вийняти та дати охолонути.

Для глазурі змішуємо сметану, цукор та какао і варимо на повільному вогні поки цукор не розчинеться. Коли знімемо з вогню, додамо вершкове масло і все гарно перемішаємо.

Обмазуємо наш сирник і смачнюка готова:)

солодощі, смачненьке

Previous post Next post
Up