Тетянин день

Jan 25, 2011 11:58




Всіх Тетян щиро вітаю з Днем Ангела!

Нехай Ваш ангел просвітлює Вас повсякчас, охороняє від усього злого і заохочує до добрих діл. Нехай ваш небесний охоронець буде поруч у хвилини радості і смутку, кохання і розлучень, щохвилини, щосекунди.
Коли впадеш, він - підніме, коли заплачеш - втішить, коли радітимеш - він радітиме разом з вами.

Будьте завжди красивими і молодими,
Бажаними, добрими і простими.
Зажди усміхненими і милими,
Зажди коханими і єдиними.

:) Дещо з астрології)

Дівчинкою Тетяна - це доволі емоційна дитина, вона уміє постояти за себе, практична й принципова. Хоча принципи її багато в чому залежать від настрою. Серед ровесників у дитинстві Тетяна намагається лідирувати. Вона не терпить одноманітності і тому її можна зустріти у спортивних секціях, хореографічних гуртках, на курсах рукоділля тощо.

У більш дорослому віці Тетяна стає доволі впертою і владною жінкою. Вона чітко знає чого хоче в житті, не любить, коли їй перечать. Вона - цінний співробітник, бо здатна виконувати будь-яку роботу. А увага начальства додає їй особливого натхнення.

У компаніях Тетяна поводиться розкуто, любить чоловіче товариство. Однак сімейне життя Тетян не завжди складається вдало, бо вони намагаються нав`язати свою волю чоловіку і можуть влаштувати сварку без особливого приводу.

Подруг у Тетяни небагато, а у стосунках з оточуючими вона дуже прагматична.

Астрологи радять Тетянам для шлюбу чоловіків з іменами: Анатолій, Валерій, Іван, Олег, Сергій. Менше підходять чоловіки з іменами В`ячеслав, Геннадій, Кирило, Станіслав, Пилип. Зовсім не підходять чоловіки, котрі мають ім'я Адам (вони взагалі нікому не підходять(с)

Серед усіх Тетян найспокійніша та, котра по-батькові Михайлівна, обдарована і досить спокійна - Володимирівна, і дуже вперта - Миколаївна... (с)>>>

***

день ангела, Тетяни, дата

Previous post Next post
Up