Ще один великий успіх в Австралії

Jan 24, 2011 11:19



Наш Олександр Долгополов знову створив сенсацію на AusOpen обігравши шведа Робіна Содерлінга і вийшовши у чвертьфінал цього турніру. Долгополов вперше потрапляє до вісімки кращих гравців турніру серії Grand Slam.

Зустріч вийшла досить швидкою - всього за 2 години і 40 хвилин суперники провели п'ять сетів, які завершилися перемогою 46-ої ракетки світу з рахунком 1:6, 6:3, 6:1, 4:6, 6:2. Долгополов зробив за матч 23 невимушені помилки, а Сьодерлінг - 51



© Ben Solomon/Tennis Australia

Олександр Долгополов, що займає 46-е місце в рейтингу АТР, став справжньою головною сенсацій турніру, вибивши двох сіяних гравців поспіль. Першою жертвою киянина француз Жо-Вілфрид Цонга, який поступився йому в п'яти сетах, а другим скальпом в колекції зухвалого українця став четверта ракетка світу Робін Содерлінг, який також склав зброю за підсумками п'ятисетовому матчу.

У наступному колі протистояти 22-річному українцеві буде п'ята ракетка турніру Енді Маррей (Великобританія), який переміг одинадцятого номера Юргена Мельцера (Австрія)- 6:3, 6:1, 6:1.

Прес-конференція О.Долгополова

Серед жінок приємно порадувала Агнешка Радванська. За переваги китаянки Шуань Пенг, особливо у кінцівці вирішального сету, вона все-таки змогла вистояти і виграла цей важкий для себе матч з рахунком 7:5, 3:6, 7:5.

australian open, Долгополов, 2011, теніс

Previous post Next post
Up