Деякі питання класифікації чоловічої популяції

Sep 02, 2011 10:23



знайомлячись зранку з френдстрічкою не міг не пропустити повз свою увагу безумовно важливий пост
npubop, у якому автор торкаєцця серйозних тем функціонування популяції справжніх чоловіків. безумовно, мужик повинен уміти робити все. без винятків. у всякому разі - відповідальні справи.
я поділяю стурбованість толіка питаннями уміння справжнього мужика зав'язати собі шнурки чи галстука. і якщо через розвиток науково-технічного прогресу людство навчилось у деяких ситуаціях обходитись без шнурків, то галстук і досі відіграє значну (іноді навіть вирішальну) роль у існуванні чоловічої популяції.
більше того, як свідчить життєвий досвід і деякі залишки знань із загальної біології, на цій ознаці ґрунтуєцця біологічна класифікація чоловічого племені.
так, згідно ліннеївської теорії, мужики поділяюцця на два великих домени: тих, хто носить галстук і таких, хто його не носить. останніх відкидаємо, як тупикову вєтку розвитку популяції, а ті, хто носить класифікуюцця далі на два реґнуми: мужики, які вміють в'язати галстук і ті, хто цього робити не вміє. ясна річ, що останній реґнум приречений.
мужики, які уміють в'язати галстуки, у свою чергу, поділяюцця на 2 типи: тих, хто розв'язує вузол, коли знімає галстук і тих, хто цього не робить, а знімає його через шию. перший тип, власне і є, по суті, єдиним джерелом, що дало розвиток усій різноманітності і багатству класів, родів і видів справжнього чоловіка (homo verus).

чоловіки, чоловік і жінка, цікаво, попитка юмора

Previous post Next post
Up