(Untitled)

Apr 11, 2012 12:14


ізвінітьяізвіняюс шо обращаюса, у мене питання до просунутих мандрівників по небу.
як помага електронна реєстрація (за дві години до рейсу). вас шо, пропустять без черги в літак шолі?
я чула, шо в Борисполі все одно треба стоять в черзі на стійці і брати посадочний талон, так шо ніякої різниці із звичайною реєстрацією нема. це права? а за гроніцой як ( Read more... )

корисні лінки, питання

Leave a comment

Comments 11

malyj_gorgan April 11 2012, 09:23:16 UTC
Що, серйозно в будь-якому випадку треба стояти в черзі за талончиком?
З кордоном роздруковуєш талончик на принтері і одразу ідеш на сек'юріті. А рік чи два вже навіть можна не роздруковувати, а якщо в кого айфон або щось подібне на кшталт міні-комп'ютера, то просто показуєш його на екранчику... Цікаво, до речі, чи можна уже і з електрочиталки показувати, треба буде спробувати :) Якщо треба здавати багаж, то здаєш його прискореним методом, без реєстрації.

Reply


spitfire38 April 11 2012, 09:27:57 UTC
за граніцой особіно в продвінутих странах саме поняття "реєстрація на стійці" уже майже відсутнє - тра самому реєструватися електронно навіть в самому летовищі
черга тимчасом всьо одно в літак стоїть - бо без секьюріті чека і паспорт чека (якшо не в шенгені) ніхто тебе до літака не пусте
так шо елєктронна реєстрація - це шоб перекласти дейлі стьюпід рутін (чек-ін) з летовищного персоналу на пасажира

Reply


tonka_p April 11 2012, 10:05:03 UTC
якщо зареєструватися онлайн -- можна одразу вдома роздрукувати талон (і самому обрати собі місце), і вже с талоном у Борісполі одразу до стійки реєстрації бізнес класу, де зазвичай без проблем і без черги приймають онлайн зареєстрованих.

Reply

zzzulfiya April 11 2012, 10:43:20 UTC
зараза, а я минулого року викинула струйний принтер із-за засохлого картріжда

Reply


wheeller April 11 2012, 10:53:29 UTC
деякі бюджетні авіакомпанії за реєстрацію на стійці і роздрук посадочного талону там же знімають з пасажира додаткові кошти (інколи співвимірні з вартістю самого дешевого квитка). в даному випадку економічно вигідно попередньо зареєструватися і роздрукувати талон самостійно. стикався з таким при перельоті, здається, з ryanair чи vueling, точно не пригадаю зараз. але не знаю, наскільки ця практика універсальна/поширена.

Reply


tonka_p April 11 2012, 12:22:11 UTC
смішно, але насправді, єдиною проблемою усіх цих начебто зручних послуг з онлайн реєстрації стає біганина по родичах-друзях-знайомих вночі напередодні виліту, щоб роздрукувати злощасний талон)))

Reply


Leave a comment

Up