Частина 2. Самі пологи.

Jan 15, 2016 14:17

Отож детальніше про поїздку в Польщу і самі пологи. Мабуть, я всетаки зважилась це написати і для того, щоб коли спогади погаснуть, самій перечитати і згадати...

Далі дуууже багато букв і деталей )

роды, польща, poland, rzeszow, пологи, pro-familia

Leave a comment

Comments 19

anonymous July 20 2017, 13:30:44 UTC
Дуже корисний блог. Теж хочу народжувати у Польщі.

Reply


anonymous August 12 2017, 18:31:14 UTC
Для нас актуальній блог.
Скажіть будь ласка, а документи на дитину можна оформити лише в Генарального консула Любліні? На сайті посольства України є Почесний консул України в м. Жевуш, може він також має право на видачу документів? Ми плануємо народжувати в Польщі, окієнтуємось на Жевуш але в нас не має свого авто, тому всі переїзди ускладнюються. Будемо вдячні за відповідь.

Reply

anonymous September 14 2017, 20:54:53 UTC
Лише у Любліні, теж думали що можна у Жешуві, але там лише якщо так можна сказати інформаційне консульство. Там ми лише знайшли перекладача який швидко все переклав! До речі свідоцтво про одруження можна перекласти раніше шоб потім не з найматися ще й цим!)

Reply

anonymous September 26 2017, 06:41:17 UTC
Дякуємо, що відгукнулися на запитання. Також думаємо перекласти свідоцтво на польську ще в дома і завірити нотаріусом. Сьогодні будемо писати листа в клініку, щоб вислали нам запрошення і дали інформацію стосовно потрібних документів.

Reply

anonymous October 20 2017, 11:30:23 UTC
Не перекладайте свідотство на польську вдома, бо печатки наших нотаріусів недійсні на території Польщі. Перевірено.
Навіщо вам запрошення? Ми по безвізу катались народжувати. Нас запитували куди і чому, я говорив що в ПРофамілію народжувати. На тому все скінчилось.

Reply


anonymous October 3 2018, 14:46:07 UTC
Доброго дня .Я теж через два місяці буду народжувати в Польші,м.Кельце.Скажіть будь ласка що ви купували в лікарню для себе і малюка.Чи потрібно батькові якийсь відповідний одяг на пологи?

Reply

zubnafeja October 4 2018, 07:43:55 UTC
Це, мабуть, залежить від лікарні... якщо це приватна лікарня типу Pro Familia, то реально майже нічого не потрібно мати, бо на перший час забезпечують і одягом для малюка і памперсами і сумішшю, якщо потрібно.
Але я мала з собою 3 комплекти власного одягу для новонародженого, також власні памперси, силіконові накладки на груди купила в другий день, бо були мені потрібні. Батькові не потрібно було нічого надзвичайного, йому видали в лікарні одноращовий халат і бахіли. Успіхів вам, щоб все минуло гладко!

Reply


anonymous October 7 2018, 08:11:22 UTC
Дякую Вам за інформативний пост! Скажіть, будь ласка, чи питали дозволу перед тим як ставити крапельницю з вітамінами, і чи сказали що за вітаміни ставлять? Чи можна було народжувати в іншому положенні, окрім як лежачи? І, якщо можна, скажіть, будь ласка, в кого Ви там спостерігались і хто приймав пологи?

Наперед дякую!

Reply


Leave a comment

Up