Як я у цирк ходила

Sep 02, 2013 10:19

Ніколи не була в справжньому цирку. Бо жила бідна дитина в селі, а туди з гастролями заїжджав хіба що клоун і удав. От тобі і цирк. А тут випала нагода піти у Львові. Та ще й побачити в перший український ектремальний цирк Danger  Madness Circus. Ексклюзивне шоу для дорослих, ну або для дітей з стабільною психікою і міцними нервами.
І ви знаєте, мені сподобалось! "Клоуни" були в противогазах і дуже смішних костюмах. Та й на клоунів зовсмі не схожі були, якщо чесно. Уявляю, як би на них дивився мій дідусь. Він би подумав що світ зійшов з розуму. Але настрій в загальному їм вдалось передати.
Дуже вразили повітряні акробати. Знаю по собі, що робити якісь трюки на висоті не тільки дуже страшно, а ще й дуже складно. Один неправильний рух - і кісточок ніхто не порахує. В дівчат дуже сильні руки, красиві тіла. І навіть мені було приємно за цим спостерігати. Звісно був і парубок, який теж дивував трюками в повітрі. Особливо коли він зривався і падав. Весь зал затамовував подих.
Ну і звісно, костюми. Просто прекрасні. Танцювальна програма була на висоті.
Зі звірів були леви і тигри. Красиві великі коти. Трохи страшні, бо хижаки, як не як. Але дуже хотілось підійти і погладити їх. Звісно, ніхто цього робити не ризикував. Крім їхнього тренера, чи то як правильно називається ця професія. Він дресирує цих котиків уже в третьому поколінні, італієць. Дуже харизматичний і помітно, що любить свою роботу. І як йому тільки вдається приборкати їх норовливість?!
Загалом мені сподобалось. Багато приємних емоцій. Вийшла з чудовим настроєм.
Тому рекомендую - Цирк «Кобзов» у Львові (просп. Чорновола, 93а).


Previous post Next post
Up