Аргументація

Nov 04, 2012 23:26

Ось один із аргументів, чому варто було голосувати за "Свобода". На окрузі 189 переміг кандидат від "Свобода", видстоявши результат у рига і місцевого бидла в комісії, яке за 200грн готове здати майбутнє своє та своїх дітей:

image Click to view

Leave a comment

Comments 5

ax_libris November 5 2012, 11:50:02 UTC
не за 200 грн, а, наскільки мені відомо, за 2 тисячі умовних одиниць (наразі, така сума називалася як підкуп голів дільничих комісій) - ну а члени то просто вівці, як ще їх сприймати.
кандидат молодець без слів. як мирно та чітко з міліцією справився! справжній герой та громадянин, побільше б таких.

Reply

zhovten November 5 2012, 12:02:15 UTC
до речі, це не кандидат. це юрист, і, як я зрозумів, голова Харківського осередку Свобода. Кандидат потім наприкінці засвітиться. Показово, як вони наприкінці розмовляють з кандидатом від регіоналів. Десь так потрібно розмовляти зі всіма.

Reply

ax_libris November 5 2012, 13:14:12 UTC
не змогла додивитись до кінця, щось з ноутом. і довго - це відео дуже класно було б порозбивати на невеликі шматки, по самих чьоткіх епізодах, та розповсюдити по форумах - як приклад виваженої але домінуючої (законно!) поведінки.
бо чесно соромязливі лузери в опозиції щось перевищують норми.
Харківського осередка? сумніваюся. щось я не бачила його на мітингах. якщо це так обовязково піду знайомитись особисто

Reply

zhovten November 5 2012, 13:23:28 UTC
ну, щодо Харкова то тут незрозуміло. наприкінці відео титри. в яких пишеться, що це відео харківського обл.осередку. На відео юрист каже, що курує Луганську область. якось так.
відео треба обовязково глянути повністю.

Reply


Leave a comment

Up