book worm

Nov 08, 2011 12:44


З моїм новим другом ми тепер нерозлучні. В машині, в маршрутці, чекаючи на манікюр, кілька вілиних хвилин під час ленчу, суботні вечори на балконі, кілька ночей, коли затягує сюжет. І ось результат нашого першого спільного місяця :)
october books )

a.u.t.u.m.n. love, книги

Leave a comment

Comments 6

kpuxitka November 8 2011, 15:43:58 UTC
треба брати з тебе приклад, люба:*

одну книжку місяць читаю..

Reply

zgirla November 8 2011, 15:47:09 UTC
просто книги вимагають часу і вільних вечорів)
а яку саме читаєш?

Reply

kpuxitka November 8 2011, 15:51:38 UTC
ти маєш рацію)
зараз читаю Банана Есимото "Амрита"

Reply

zgirla November 8 2011, 15:53:56 UTC
ооо, Єсімото чудернацька) я ще не знаю, яку виберу наступну із своєї сотні)

Reply


tender_honey November 8 2011, 17:28:01 UTC
ух, я обожнюю букіністичні пости)))))
можна багато говорити?)))

1. Стосовно твого подарунку. Я завжди була проти такого гаджета, але останнім часом виявилось, що якщо читати на ніч не книжку (справжню), а поставити собі на коліна маленького ноута, то не засинаєш одразу (а цей книжковий запах саме так на мене і впливає ввечері), а читаєш вдвічі більше.
Про те, що це економічно, зручно і тд я не кажу, це ж і так зрозуміло!
*але все таки притримуюсь "справжнього"

2. Чи варто казати про "Дневник памяти"?...це ж улюбленій фільм і без сумнівів чарівна книжка...СТо років хочу почитати і все ніяк...Тепер точно доберусь до неї!
Про всі інші нічого не чула(((( тепер маю бажання почитати "Толстая тетрадь"

3. А ну кидай свого таємного списка! 100 книжок)

Reply

треба багато говорити :)! zgirla November 9 2011, 09:11:47 UTC
1. Маленька, я теж була такої думки: тільки справжнє і паперове. Ніколи б не придбала собі такого гаджету сама! Але цей гаджет має 3G інтернет у 130 країнах світу, 4 завантажених Оксфордських словники, можливість слухати іноземні аудіокниги, отримувати підписку на журнали (хочу страшенно про подорожі і якісь кулінарні), немає підсвітки, аби не псувати зір і також сторінки максимально наближені до такого зображення/сприйняття, ніби ти читаєш паперову книгу. І ще фінансова сторона: 6 книг за 1 місяць, якщо взяти, що в середньому 1 книга буде коштувати 50 грн. - то 300 грн. я би віддала за книги. Враховуючи те, що деякі з них не оправдали моїх сподівань (наприклад, Ромовий щоденник) мені би було шкода потрачених грошей на таку книгу. Окрім того, хоч "Толстая тетрадь" була в електронному варіанті, я тепер страшенно хочу її купити (якщо знайду, бо в паперовому варіанті вона рідкісна!), і час від часу брати з полиці, щоб перечитувати ( ... )

Reply


Leave a comment

Up