*Російські спецслужби піддають громадян УБА психо-фізичній обробці!*

Apr 18, 2014 11:02

Оригинал взят у drugoy_dolboeb в *Російські спецслужби піддають громадян УБА психо-фізичній обробці!*


materi_jj 18.04.2014г. Жмеринка - Бердичів -Київ -Мінськ -Москва- Вашингтон . Інформація Вищої ради Комітету Матерів Секретних Співробітників.

Вища Рада КМСС інформує українську громадськість , про те що за повідомленнями з наших перевірених і надійних джерел у Федеральній службі безпеки Росії " пропавшіегде - то в східних районах України " ( викрадені російськими спецслужбами ) іноземці з приватної військової компанії ( ПВК ) « Greystone Ltd . » , що входить в « Academi » (колишню « Blackwater » ) зараз піддаються психо- фізичній обробці в Ханкалі .

Ханкала - це головна база російських окупаційних військ в Чечні , там розташовані Об'єднаний штаб угруповання , військова прокуратура , органи ФСБ , спецназ ГРУ , військова контразведкі і абсолютно секретний " Об'єкт 90-18 " (центр психо- фізичної обробки захоплених бойовиків ) ....

Після психо- фізичної обробки бойовики готові виконати будь-який наказ ФСБ.
Саме на цьому " Об'єкті " за особистим наказом диктатора Путіна провели психо- фізичну обробку нинішнього глави Чечні Рамзана Кадирова.

Рамзан Кадиров до психо-фізичної обробки:


....і після:



За розповідями бачили " Об'єкт 90-18 ", центр охороняється в кілька кіл периметрами з колючого дроту , мережами блокпостів , мінних полів , засобів технічного захисту та ін .


Минулих психфізичної обробки іноземців з приватної військової компанії « Greystone Ltd . » , що входить в « Academi » (колишню « Blackwater » ) ФСБ НАМІР ВИКОРИСТОВУВАТИ ДЛЯ ЛІКВІДАЦІЇ ЛІДЕРІВ УКРАЇНСЬКОЇ САМООБОРОНИ!

КМСС ПОПЕРЕДЖАЄ : піддавати ВІЙСЬКОВОПОЛОНЕНИХ ПСИХО- ФІЗИЧНОЇ ОБРОБЦІ ЗАБОРОНЕНО Женевської конвенції!
І диктаторів ПУТІНУ ДОВЕДЕТЬСЯ ВІДПОВІСТИ У Гаазькому ТРУБУНАЛЕ!




В армии дураков не держат, МЕТОДАМИ НОМЕНКЛАТУРНОГО ФЕОДАЛИЗМА, МиниПрав, защитники Отечества, КМСС ПРЕДУПРЕЖДАЕТ!, Людоведение и Человеководство, МиниЛюб, ликвидация

Previous post Next post
Up