шо за...?

Jan 08, 2013 14:19

Такий симпатичний гарбузик перетворюється на...

Read more... )

їжа, Китай, питання

Leave a comment

Comments 7

joans_story January 8 2013, 13:23:02 UTC
Я б сказала, що схоже на папаю. Але я папаю б їла і їла.
Тому самій цікаво.

Reply

yusmal January 8 2013, 13:30:20 UTC
та ж папайя, я просто дуже чутлива до всяких запахів.

Reply


eloiza_soleil January 8 2013, 13:35:57 UTC
Це папая дуже собі повна на мінерали але її вагітних краще не їсти у першому триместрі бо викликає скорочено матки

Reply

yusmal January 8 2013, 13:37:45 UTC
та, який перший. Третій у розпалі :)

Reply

eloiza_soleil January 8 2013, 13:50:42 UTC
Насіння папаі сушать і вони замість перця меленого до речі і папая і насіння протиглистні за хім складом смачного.

Вони за смаком на любителя

купи там у магазинах насіння чиі - chia seed повинна бути у китаі у нас у австраліі є але тут у нас 20 долірів за кіло у китаі певне вдвічі дешевше . там Омега три і вона дуже корисна її ложки заливаєш півсклянкою молоком соевим і вона стає наче желе дуже смачно і корисно

Це мій Айпад авто заміну зробив пере читала нісенітницю при йшлося виправляти

Reply


bl_olen January 8 2013, 23:36:49 UTC
папайя, да) треба нюхнуть - про собак уржалась)
наша сестра на Гоа навчилася лити в неї олію та посипати якоюсь чорною сіллю, яка тхне тухлятиною. каже - об"єдєніє. ( вибач, якшо шо* :)

Reply


ami_rah January 8 2013, 23:47:04 UTC
papaja. ce taka smakota! vona ne mala b smerdity, mozhe vam distalas jakas zipsovana? my jiji strax jak liubymo, ta j korysna vona, na skilky meni vidomo.

Reply


Leave a comment

Up