Aug 13, 2012 18:23
Хто про що, а я знову про здоров’я, хімію і адептів секти здорового способу життя. Хоча, справедливості заради, одразу натякну, що цього разу я їх, напевно, більше підтримаю, ніж розкритикую. Отже, наша сьогоднішня тема - чи варто, все таки, збалансовувати харчування за співвідношенням білків-жирів-вуглеводів, чи можна просто набити шлунок салом з
(
Read more... )
самопіар,
побутова хімія,
лікбез,
хімія
Leave a comment
Comments 1
хоч і не згоден щодо сала з часником і квасу...
у нас і бабусі-дідусі, і я - якісь страви шундики-мундики з ГМО і без - бувають рідко, раз-два на рік,
а щодня: сало, нелупки, часник, цибуля, буряк, капуста... м'ясного майже ніколи,
можу на чаї (наварі з фруктів) просидіти тиждень і ні-гу-гу...
три роки тому змушений був десь понад місяць жити лише на вівсянці (більше нічого не було, тобто грошей)...
як на мене, залежність від їжі - це пагано,
їсти треба за павловим: коли і шо організм хочу, а організм треба тримати в строгості :-)
Reply
Leave a comment