Революція гідності.

Dec 10, 2013 10:22

я переповнена словами. їх настільки багато, що не вистачить тижня, щоб без зупину говорити. навкруги твориться диво! ми стали очевидцями історичної події - становлення громадянського суспільства, яке ми вивчали в теорії на юрфаці. ми стали реальними очевидцями чітко сформульованої національної ідеї, до якої прагнули всі ці роки незалежної залежності. ми стали свідками свідомого підйому цілого зрізу творчих одиниць, науковців, високоосвічених інтелігентів, середнього та малого бізнесу.

я вважаю, що ми вже перемогли. ми отямилися!

Євромайдан суттєво відрізняється від всіх тих зібрань, що були раніше. в 04 році ми стояли за одне фундаментальне виборче право. сьогодні ж ми стоїмо, аби відстояти ВСІ конституційні права, законно нам надані, як громадянам України. нас позбавили права на свободу, життя і гідність. опозиція є лише маленькою складовою Євромайдану. на разі балом правлять громадські організації, що згуртувалися в одній меті - проти злочинної влади, яка грабує населення нашої країни. яка переступає слово Закону з події в подію. яка ігнорує вимоги громадян і вважає мирні зібрання чисельністю понад 500 тис. чол.  "кучкою екстримістів".

ми вже перемогли. тому що ми зрозуміли, що навколо нас до біса багато свідомих людей!

молодь, яка переважною більшістю неодноразово була в Європі та має розширену свідомість, показала минаючому поколінню, що в України не буде іншого шляху, окрім абсолютної інтеграції в європейське суспільство. цінності, закладені глибоко всередині кожної молодої людини, набагато вищі, сміливіші, відчайдушніші! молоді вже замало "стабільності". вона хоче прожити єдине життя так, як живуть їхні ровесники в Італії, Німеччині, Франції і т.д. вона хоче бути вільною і оціненною. вона хоче мати статки. вона хоче мати правосуддя. вона хоче бути чесною і не наляканою.

я переповнена гордості за те, що мої діти побачили ці події. побачили моє особисте ставлення до політики. побачили ставлення тата і дяді. побачили, що нам не байдужий 2020й, 2040й і тд роки, їхні роки життя - не на словах, а у конкретних справах.

борітемося і поборемо в маленьких, але послідовних кроках!

ми, українці - надзвичайні у тій силі, яку показуємо! у нашій прекрасній пісні, що співаємо хором беркуту. у квітах, викладених перед щитами. у гімні, який співаємо всі зі сльозами на очах, щогодини!! у гуморі, який зцілює душу! у снігу, яким нас запорошує, а ми ним вкриваємося і стоїмо до останнього. у серйозних та іронічних маніфестах! у 24/7 массовості! у єдності всіх регіонів! у молитвах за Україну кожного ранку словами священнослужителів. у чаю і гарачих бульйонах, які самі готуємо і роздаємо. і в тій всій матеріальній допомозі, яку самі надаємо один одному, адже ми і є та "мафія", що фінансує Євромайдан : ) Україна вражає! Люблю!
Previous post Next post
Up