o dabar mane kankina įkyrios mintys

Apr 07, 2010 16:55

dar liaudyje 'noviaschievyje idei' (ar kažkaip tai ten), nes nežinau nežinau, džiaugtis čia ar nesidžiaugt? Nes SISTEMA VEIKIA. (Nope, iš teo jokių žinių, šian rašau skundą ryšių reguliavimo tarnybai ar kažkaip ten. Neįsivaizduoju, ką rašyt, prašyt, kad tarpininkautų teo pateikiant sutartį? Siųstų ekspediciją teo archyvuosna? Ką rašyt? Kaip ( Read more... )

maistas, big brother is watching you, neturiu ką apsirengt, give us money we are pretty, in the ass!!!, car trouble, internetas

Leave a comment

Comments 9

nostra_ April 7 2010, 23:10:45 UTC
haha, as tai "concerned citizen" reikalui net fotika nusipirkau ir kasdien nesiojuos, bet nekart nebuvau issitraukes - tingiu kazkaip :D

Reply


kwietkelis April 8 2010, 17:54:46 UTC
tai gal čia pavydus mianynykas nufotografavo, jeigu jų vietoje stataisi, a?;)

jo, mano pusseserei iš praėjusių metų irgi taip netyčia iš klaipėdos į vilnių šešių šimtų litų bauda parėjo, bet ten ne concerned citizens, greičio matuokliai pasidarbavo.

Reply

yshtabi April 9 2010, 07:31:38 UTC
kad sutariu aš su mianynikais, ne kartą jie man padėjo mašiną prikurt ir dar ne kartą padės :D Užvakar dar stačiau ten pat, vakar jau palikau prie Šventos Pannos Marjos Užupyje.
Gerokai viršyt turėjo, kad net 600 lt?

Beje, jau mačiau išleistą 'Miręs pasauliui'! Thumbs up!

Reply

kwietkelis April 9 2010, 08:10:50 UTC
sakė dvidešimt keliais viršijo (bet gal pridėjo už tai, kad ne pirmą kartą;)

o "Mp" tai jau vasario mėnesį pasirodė;) (norėjau pavadinimą versti "Miręs kaip į vandenį" (gražiau skamba), bet jie gi iš anksto anonsuoja, kartais per vėlu būna pakeisti)

Reply

yshtabi April 9 2010, 08:23:38 UTC
kokia gėda, kaip aš čia taip išsidaviau, kad po knygynus nevaikštau ;__;
:D Matyt, tik dabar metas buvo pastebėt ::pamokančiai:: :D

Beje, įsisukau į naują vampyrinę seriją - Black Dagger Brotherhood
http://www.jrward.com/bdb/

Ką galiu pasakyt - ir siužetas yra, ir veikėjai galingi (visom!prasmėm!) ir viskas perdėm hot. Netgi negalėčiau pasakyt, kad romance laisvalaikio skaitinys - nes daugiau trileris ir detektyvas. Su detalėmis.

Ir vis tiek aš nesutinku su Vamptazija :P

Reply


ext_205195 April 11 2010, 17:32:45 UTC
na, tokias baudeles ir aš karts nuo karto susirenku. Shit happens. Nidoje - "nemačiau" ženklo. Močiutė į polikliniką - susikiškiet kur norit ką norit, močiutė mano nebe paukšteliu skraido. Senamiesty... Tiek Paryžiuje, tiek Vilniuje - nu_ką_aš_galiu_padaryti.

Va. Bet šiaip tai aš beveik džiaugiuos, kad sistema VEIKIA. Ypač dėl invalidų vietų. Stačiai nėrvyja tie bėmsiniai invalidai.
O dėl TEO - kažkaip galvoju, kad reikėtų, kad sutartį kaip nors tamstai atsiųstų? o ne parodytų, 'taprasme.

Reply

yshtabi April 11 2010, 17:46:24 UTC
aišku, kad gerai, kad veikia ta sistema, aš pati fotkinu neįgaliųjų vietas užimančius.
Bet šiandien su kelių ekspertu aptarėm mano parkavimo problemą, iš esmės neteisi aš ;_; Pasirodo, ta stebuklinga parkavimo salelė ne tokia jau ir stebuklinga.

Dėl teo - parašiau prašymą Ryšių reguliavimo tarnybai, kad sureguliuotų mano ryšius su teo :D Sakė, per 20 dienų ryšiai turėtų pagerėt.

Reply


Leave a comment

Up