pliusas, kad nesopa nugaros po vakarykščio sporto, nes nepersistengiau ir labai atsargiai dariau pratimus, bet minusas, kad raumenys sopa ne tiek, kiek reikėtų tikėtis
( Read more... )
Keičiu migdolinius ir kitokius sausainius (keturias dėžutes) į skilandį, o Parmos kumpį, supjaustytą permatomais griežinėliais į sūdytus lašinius! Svajonės svajonės...
nu kamon, tiek ir aš moku :P Šiaip kept, nes mažai aliejaus pilt, bet ant mažos ugnies ir paskui išsiskiria iš pačių pievagrybių h20, puikiai išsitroškina.
hee, aš irgi moku trintą pievagrybių sriubą virt, labai geras receptas - atsidarai mark and spencer konservuotą pievagrybių sriubą, puodan, pašildai ir nom nom nom :) Jo, vaisiai - geri angliavandeniai. Kriaušės, slyvos, obuoliai. Vynuogės ir bananai - ne, saldūs labai. Bet argi tai migdoliniai sausainiai? ;__;
Gudruolė :) Šįryt mačiau ištraukėlę, berods per LTV, Bilas iš ŽAS'ų veda kažkokią kulinarinę laidą. Sako, o kol bulvės kepa, pasidarysim tradicinį "armėnišką (gruzinišką ar kokį kažkokį va tokį) užkandį: ima duonos, tepa, kaip jis sako, tuno padažu, kas yra paprasta tunų užtepas stiklainiuke (gal esi mačius parduotuvėse), ir dar ant viršaus uždėjo po ančiuvį - grynas LOL. Ne, prieš miegą apie maistą kalbėt nereikia :)
Aš tai paimu iešmuką ir maunu: grybas, paprikos gabalas, cukinijos gabalas, krevetė ir taip be galo. Ko daugiau turi, tas ir dominuoja, o tada į orkaitę ant folijos su griliaus funkcija. Valgoma su satay sauce, kurį jau ir Santa Maria gamina. Nesudėtinga, nebrangu,100g - 250kcal. Vietoj krevečių gali būti višta, arba nebūti, tada galima kokią kitą daržovę pridėt. Velniava, vėl valgyt noriu.:)
Labas vakarasliapsusasOctober 27 2009, 22:19:00 UTC
Labas yshtabi, aš esu liapsusas, atvykau į tavo LJ nukreiptas grippeno http://grippen.livejournal.com/31711.html Pasak jo, turėtume visai neblogai sutarti. Permečiau tavo LJ trumpai, tai manau, kad sutarsim, tad jei neprieštarauji užsibookmarkinu tavo LJ prie sekamų.
Comments 21
Reply
Reply
Reply
Reply
Šiaip kept, nes mažai aliejaus pilt, bet ant mažos ugnies ir paskui išsiskiria iš pačių pievagrybių h20, puikiai išsitroškina.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Tai gal vietoj sausainių kokį kitą saldėsį - kriaušę, vynuogių kekę? (nieko neišmanau, pardon)
Reply
Jo, vaisiai - geri angliavandeniai. Kriaušės, slyvos, obuoliai. Vynuogės ir bananai - ne, saldūs labai. Bet argi tai migdoliniai sausainiai? ;__;
Reply
Šįryt mačiau ištraukėlę, berods per LTV, Bilas iš ŽAS'ų veda kažkokią kulinarinę laidą. Sako, o kol bulvės kepa, pasidarysim tradicinį "armėnišką (gruzinišką ar kokį kažkokį va tokį) užkandį: ima duonos, tepa, kaip jis sako, tuno padažu, kas yra paprasta tunų užtepas stiklainiuke (gal esi mačius parduotuvėse), ir dar ant viršaus uždėjo po ančiuvį - grynas LOL.
Ne, prieš miegą apie maistą kalbėt nereikia :)
Reply
Reply
Grippeno norą įvykdęs,
Liapsusas :)
Reply
Bet kadangi link'as lyg ir ne į porno saitą, tai ok, bandysim sutart :)
Baltieji heteroseksualai irgi turi vienytis.
Reply
Leave a comment