pliusai ir minusai

Oct 27, 2009 19:21

pliusas, kad nesopa nugaros po vakarykščio sporto, nes nepersistengiau ir labai atsargiai dariau pratimus, bet minusas, kad raumenys sopa ne tiek, kiek reikėtų tikėtis ( Read more... )

sportas, sveikas maistas, angliavandeniai, halp, nom nom nom

Leave a comment

Comments 21

opusas_oposumas October 27 2009, 18:15:54 UTC
Keičiu migdolinius ir kitokius sausainius (keturias dėžutes) į skilandį, o Parmos kumpį, supjaustytą permatomais griežinėliais į sūdytus lašinius! Svajonės svajonės...

Reply

yshtabi October 27 2009, 18:23:41 UTC
:D turiu lašinių! rūkytų! Gi čia sveikas maistas, valgyk tik.

Reply

opusas_oposumas October 27 2009, 18:57:41 UTC
Valgyčiau, jei turėčiau, o dabar belieka kruvinom ašarom verkti.>:)

Reply


lokyz October 27 2009, 18:36:22 UTC
Pievagrybius - virt aliejui su truputį druskos ir pipirų. Bais skanu:)

Reply

yshtabi October 27 2009, 19:08:22 UTC
nu kamon, tiek ir aš moku :P
Šiaip kept, nes mažai aliejaus pilt, bet ant mažos ugnies ir paskui išsiskiria iš pačių pievagrybių h20, puikiai išsitroškina.

Reply

unique_breed October 27 2009, 19:13:44 UTC
Jei dideli - ant griliaus juos!

Reply

yshtabi October 27 2009, 19:31:22 UTC
ho, mintis, galima užstatyt kept ir nieko nereikia daryt. Merci :) Tada dar kokiu pelėsiniu sūriu pabarstyt karštus ir nom nom nom :D

Reply


palivalka October 27 2009, 19:45:55 UTC
o tau žali nepatinka. Aš tai vienus valgau. Kaip riešutus :))

Reply

yshtabi October 27 2009, 19:48:43 UTC
biškį vieną kartą nekas buvo nuo salotų su žaliais pievagrybiais. Nuo to laiko stengiuosi termiškai apdorot.

Reply


ashtroka October 27 2009, 20:51:49 UTC
Aš tai trintą pievagrybių sriubą verdu.
Tai gal vietoj sausainių kokį kitą saldėsį - kriaušę, vynuogių kekę? (nieko neišmanau, pardon)

Reply

yshtabi October 27 2009, 20:56:08 UTC
hee, aš irgi moku trintą pievagrybių sriubą virt, labai geras receptas - atsidarai mark and spencer konservuotą pievagrybių sriubą, puodan, pašildai ir nom nom nom :)
Jo, vaisiai - geri angliavandeniai. Kriaušės, slyvos, obuoliai. Vynuogės ir bananai - ne, saldūs labai. Bet argi tai migdoliniai sausainiai? ;__;

Reply

ashtroka October 27 2009, 21:19:38 UTC
Gudruolė :)
Šįryt mačiau ištraukėlę, berods per LTV, Bilas iš ŽAS'ų veda kažkokią kulinarinę laidą. Sako, o kol bulvės kepa, pasidarysim tradicinį "armėnišką (gruzinišką ar kokį kažkokį va tokį) užkandį: ima duonos, tepa, kaip jis sako, tuno padažu, kas yra paprasta tunų užtepas stiklainiuke (gal esi mačius parduotuvėse), ir dar ant viršaus uždėjo po ančiuvį - grynas LOL.
Ne, prieš miegą apie maistą kalbėt nereikia :)

Reply

opusas_oposumas October 27 2009, 21:25:24 UTC
Aš tai paimu iešmuką ir maunu: grybas, paprikos gabalas, cukinijos gabalas, krevetė ir taip be galo. Ko daugiau turi, tas ir dominuoja, o tada į orkaitę ant folijos su griliaus funkcija. Valgoma su satay sauce, kurį jau ir Santa Maria gamina. Nesudėtinga, nebrangu,100g - 250kcal. Vietoj krevečių gali būti višta, arba nebūti, tada galima kokią kitą daržovę pridėt. Velniava, vėl valgyt noriu.:)

Reply


Labas vakaras liapsusas October 27 2009, 22:19:00 UTC
Labas yshtabi, aš esu liapsusas, atvykau į tavo LJ nukreiptas grippeno http://grippen.livejournal.com/31711.html Pasak jo, turėtume visai neblogai sutarti. Permečiau tavo LJ trumpai, tai manau, kad sutarsim, tad jei neprieštarauji užsibookmarkinu tavo LJ prie sekamų.

Grippeno norą įvykdęs,

Liapsusas :)

Reply

Re: Labas vakaras yshtabi October 28 2009, 00:57:48 UTC
nu žinai, po visų spambot'ų, net nusigandau tokio oficialumo.
Bet kadangi link'as lyg ir ne į porno saitą, tai ok, bandysim sutart :)

Baltieji heteroseksualai irgi turi vienytis.

Reply


Leave a comment

Up